in , ,

Hidvéghi: Határozott fellépésre van szükség a Soros-hálózat ellen

A Fidesz szerint a Soros-hálózat célja, hogy Magyarországot térdre kényszerítse, kormányát elmozdítsa a helyéről, ezért határozott fellépésre van szükség ellene.
Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója vasárnap, Siófokon tartott sajtótájékoztatóján e lépések közé a nyilvánosságot, a törvényalkotást és a nemzetközi színtéren való küzdelmet. A Soros-hálózat semmilyen eszköztől nem riad vissza céljai elérése érdekében, néhány hónappal ezelőtt derült ki: egyik szervezete magyarok tízezreinek munkahelyét veszélyeztette lobbitevékenységével Berlinben – közölte.

Felidézte, a Jerusalem Post című izraeli lap oknyomozó riportban, bizonyítékként hangfelvételt is felhasználva írta meg, Dénes Balázs, egy európai „Soros-hálózat” vezetője azért lobbizott, hogy német cégek ne hozzanak létre magyarországi munkahelyeket, vagy már meglévőket megszüntessenek. Ez felháborító és nemzetbiztonsági veszélyeket is magában rejtő tevékenység, amely ellen fel kell lépni – mondta Hidvéghi Balázs, aki felhívta a figyelmet arra, ilyen nemcsak egyszer történt, és „erre készülnek a jelenben, a jövőben is”.

„Mi meg kell, hogy védjük Magyarországot, erről a magyarok világosan döntöttek, s nem fogunk engedni a bevándorlási vitában a Soros-hálózat nyomásának” – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

MTI

(forrás:www.echotv.hu)

BRÉKING – Egy muszlim miatt kiürítették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret

BUCKALAKÓKAT FOGTAK – Egy tucat migránst fogtak el a rendőrök