in ,

Hadházy Ákos a repülős hobbijával vajon mennyi karbonlábnyomot hagy hátra? Kiszámoltuk!

Az ellenzék csak beszél a klímavédelemről, de semmit nem tesznek érte…

Fura ez a klímavédelem, meg fura az is, ha egy párt ÖKO pártnak hívja magát. Amíg függetlenné nem vált Hadházy Áki, ő az LMP nevű ökopárt tagja volt, akik nyilván nagyon figyelnek arra, hogy minél kevesebb karbonlábnyomot hagyjanak maguk mögött. Nos Hadházy Ákos is ilyen képviselő volt, aki gondosan figyelt környezetére, óvta azt, és szabadidejében fákat ültetett. Ja, nem.

Hanem egy Cessna 172 típusú repcsivel repkedett, amire milliókat költött, és egy rakás karbonlábnyomot hagyott maga után.

Amikor egy kicsit több pénzt lopott össze a magyar adófizetőktől, akkor úgy tartotta kedve, hogy egy Diamond DA-42-essel indult repkedni, az többe kerül, és a karbonlábnyoma is sokkal durvább mint a kis Cessnának.

 

Képtalálat a következőre: „hadházy ákos repülővel”

Vegyünk egy rövid kis repülést, legyen az egy rövid 400 km-es utacska.

Kerestünk gyorsan egy karbonlábnyomkalkulátort a neten, és kiszámoltuk, hogy ha havonta 400 km-t repked Hadházy Ákos, mennyire szennyezi vele a Világot és benne Magyarországot.

A 400 km-es útra a következő adatok jöttek ki:

0,13 t CO2, azaz 0.13 tonna CO2. Szép kis mennyiség! Amennyiben ha havonta csak egy ilyen kisebb 400 km-es utat repked a képviselő, akkor az egy évben 0,13t CO2x12, azaz 1,56 tonna CO2-t bocsájt ki Hadházy Ákos!

Nem kevés!

Ilyenkor hol vannak a nagy klímavédők???

mindenszo.hu

Hát így úszik egy kimerült, éhező migráns? – Videó

A magyar politikában Gyurcsány hagyja a legnagyobb karbonlábnyomot! Íme a részletek…