in ,

Hasonlítsuk össze Budaházy Györgyöt Mártha Imrével és Gyurcsány Ferenccel – Budaházy börtönben, a politikusbűnözők meg szabadon

Nem jó ez így, nagyon nem jó

Emberek, ez így nincs rendben!

 

Komplett politikusbűnözők szabadon rohangálnak és bármit megtehetnek az országban, míg másokat igazságtalanul 17 év fegyházra ítélnek. Eközben jelenleg is vagyonosodási vizsgálat folyik Mártha Imre ellen, azaz a Gyurcsány-fióka ellen, aki jelenleg Budapesten a “közművezér”.

Vásárolgat ez Amerikában meg mindenhol minden féle szar “kis” ingatlant, eközben van pofája magát minimálbérre bejelenteni.

A másik pedig a Gyurcsány nevű, aki még ma is egy zsidóktól lopott villában lakik. Őt sosem érintheti semmi jogi eljárás, pedig egy igazi politikusbűnözőről beszélünk.

Nézzük meg, hogyan is dőzsöl Mártha Imre:

 

Hát így. Eközben Budaházy börtönben, aki a jelek szerint, úgy tűnik, nem csinált semmit, és mégis 17 évet kapott. Ha pedig valamit tett is, az aligha volna terrorizmus, vagy bármi más súlyos cselekmény.

Míg mások milliárdokat lopnak, egyes magyar EP képviselők ellen még OLAF vizsgálat is folyik, azoknak semmi bántódásuk nem esik, eközben Budaházy meg börtönben.

 

Ki kéne már engedni, tisztelt miniszter asszony, tisztelt köztársasági elnök asszony!

Itt az ideje!

Többek között Bayer Zsolt, Szentesi Zöldi László, és még nagyon sokan mások is követelik Budaházy szabadon engedését!

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Budaházy szabadon engedését követelő tüntetők zárták le az Erzsébet hidat (VIDEÓ)

Bayer Zsoltnak rettenetesen elege van Weberből!