in , ,

Hargitai Miklós szabadon hazudozhat a Népszavában – Nem szakadt még rá a plafon???

Tisztelt Hargitai elvtárs!

Tisztelt Hargitai elvtárs!

Ön hazudik. A Népszavában írt egy cikket, ami tele van hazugsággal.

 

 

Kezdjük.

 

Ön:

Ehhez képest az azóta bekövetkezett gázáremelésünk még KSH-adatok szerint is közelíti az Európa-rekordot…

 

A Mindenszo.hu válasza: a lakosság háromnegyedét nem érinti a rezsicsökkentés miatt a piaci áremelkedés. Tehát Ön hazudik. Kifejthetnénk részletesebben is válaszunkat, de felesleges, ugyanis Ön is tudja, hogy Ön hazudik, direkt hazudik.

 

 

 

Ön:

A fentiek alapján az értékelést mindenképpen azzal érdemes kezdeni, hogy felkészületlenül érkeztünk (azaz érkezett mind az ország, mind a kormány) egy olyan válsághoz, amelynek nem csak az előjelei, de a kézzelfogható hatásai is érzékelhetőek voltak már a választás előtt

 

A Mindenszo.hu válasza: Ön ismét hazudik. A Covid válság idején is a magyar kormány volt a leggyorsabb lélegeztetőgép beszerzés és vakcinabeszerzés majd oltási verseny szintjén is. Ahogy most a szomszédban zajló háború kapcsán is azonnali intézkedéseket hozott, többek között a rezsialapot is létrehozták, ami finanszírozza, hogy a lakosság nagy részének a rezsiköltsége ne emelkedjen. Ezt is ki tudnánk részletesebben fejteni, de felesleges, mert Ön is tudja, hogy Ön ismét hazudik.

 

 

Ön:

De most komolyan, volt olyan, az említett területekhez értő szakember ebben az országban, aki ne látta volna 2022. május 24-én, amikor a kormánytagok eskütételére sor került, hogy az energetikában vészhelyzet lesz vagy lehet, a gazdaságban pedig válságkezelésre lesz szükség?

 

A Mindenszo.hu válasza: természetesen Ön ismét hazudik. A válságkezelés folyamatos, ársapkák, be-és kivezetése, attól függően, hogy éppen melyik külföldi erő kelti a hangulatot benzin ügyben hazánkban és terjeszt el álhíreket. Ott vannak az élelmiszerársapkák is, amik így vagy úgy, de működnek, és még sorolhatnánk, de nem soroljuk, mert Ön is tudja, hogy a kormány jól kezeli ezt a válságot (is).

 

 

Ön:

Mi változott meg alapvetően a külső környezetben május óta (ha csak az nem, hogy a Karmelita kolostorban még akkor is gyors orosz győzelemre számítottak?

 

 

A Mindenszo.hu válasza: pardon? Ki számított és hol, orosz győzelemre 10 nap alatt? Hol volt ez a Karmelita kolostor kommunikációja? Kb. sehol! Tudja kik állították azt, hogy Oroszország lerohanja Ukrajnát 4 nap alatt?? AZ USA! És a CIA! És tudja miért állították ezt? Hogy utána azt lehessen kommunikálni, „Putyin elszámította magát! Nem tudta négy nap alatt elfoglalni Ukrajnát.”
Ehhez képest fél év alatt elfoglalta Ukrajna 15%-át, ha ez kudarc, akkor maga hülye. De most nem ez a téma, hanem az, hogy Ön megint, ismét hazudik!

 

 

Hargitai úr, javaslatunk a következő:  fejezze be a hazudozást, véleményt ugyanis nem szabad tényként beállítani, de Önt ugye ezért fizetik. Ön is tudja, hogy hazudik a Népszavás cikkeiben. Még nem késő, Hargitai úr, még nem késő, hogy elszámoljon saját lelkiismeretével és abbahagyja a hazudozást, ellenkező esetben kénytelenek leszünk felszólítani Önt, hogy tegye le a tollat. Örökre.

 

 

Üdv,

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

 

 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Ez sem stadion – 2024-ig meghosszabbítják a babaváró támogatást

„Ne féljetek!” Kedves magyar barátom! Ne félj, 2023-ban mondd ki, amire gondolsz, nincs mitől félned!