in

Halász János: „Szél Bernadettnek rontja az ítélőképességét, hogy Soros zsebében van”

Botrányos Szél Bernadett viselkedése

SZÉL BERNADETTNEK RONTJA AZ ÍTÉLŐKÉPESSÉGÉT, HOGY SOROS ZSEBÉBEN VAN

Szél Bernadett, az LMP társelnöke alkalmatlan, és erősen rontja az ítélőképességét, hogy Soros zsebében van – jelentette ki Halász János hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője emlékeztetett arra, hogy Szél Bernadett egy bevándorlásszervező Soros-szervezetnél dolgozott. A Soros-terv és a bevándorláspárti politika egyik leghangosabb támogatója – tette hozzá.

„SZÉL BERNADETT CSAK EGY ÚJABB KIÁBRÁNDÍTÓ POLITIKUS, AKI SOROS ZSEBÉBEN VAN, AKI TÁMOGATJA A KVÓTÁT, A SOROS-TERVET ÉS LE AKARJA BONTANI A KERÍTÉST”

Szél Bernadett csak egy újabb kiábrándító politikus, aki Soros zsebében van, aki támogatja a kvótát, a Soros-tervet és le akarja bontani a kerítést – mutatott rá Halász János. A Fidesz-frakció szóvivője ismertette, Szél Bernadett egy olyan embert akar beültetni az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent, aki megbukott az Alkotmányvédelmi Hivatal átvilágításán. Halász János aláhúzta, sem Szél Bernadett kétségbeesett próbálkozásai, sem Janan Mirwais közleménye nem magyarázat a történtekre.

Szél Bernadett kiválasztottjának nem a származása a gond, hanem az, hogy papírja van róla, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára – mondta a kormánypárti politikus, hozzátéve, megdöbbentő, hogy az LMP még mindig alkalmazza Janan Mirwaist, pedig ő maga is beismerte a mai nyilatkozatában, hogy megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon.

Fotó: fidesz.hu

Szél Bernadettnek, ha egy felelős politikusnak gondolja magát, ráadásul miniszterelnök-jelölt, egyszerűen fel kellett volna mérnie, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába beültetni valakit az óriási felelősség – fogalmazott Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője kifejtette, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága az a különleges testület, amely a nemzetbiztonsági szolgálatokon keresztül első kézből értesül Magyarország biztonságát, rendjét fenyegető körülményekről, valamint tájékoztatást is kap a nemzetbiztonsági szolgálatok által feltárt veszélyekről, titkos információkról.

Halász János aláhúzta, Szél Bernadett alkalmatlan, hiszen egy olyan jelöltet választott ki, aki nemzetbiztonságilag veszélyes, valószínűleg eltorzítja ítélőképességét az, hogy ő maga is a Soros-hálózatot szolgálja. Mindez csak megerősített bennünket abban, hogy Szél Bernadett jelenléte nem kívánatos azon a bizottsági ülésen, amelyen a Soros-hálózatok nemzetbiztonsági kockázata lesz napirenden – hangsúlyozta Halász János.

A sajtótájékoztatón megjelent Ungár Péter, az LMP országos elnökségi tagja, aki bekiabálásokkal próbálta megzavarni azt.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

Nem a magyar kormány, hanem az EU próbálja lakáshoz juttatni a menedékkérőket

Nem stadion! – Idén 10 milliárd forintot szánnak bölcsődei fejlesztésekre