in ,

Háborognak a budapestiek! A számok is azt mutatják, hogy hatalmas bukás Karácsony biciklisávja

Mindenkit szívat a főpolgármester

Április végén pattant ki az a remek gondolod a főváros baloldali vezetésének agyából, hogy Budapest egyik legforgalmasabb útvonalán ideiglenes kerékpársávokat alakítanak ki, ezzel egy sávba szorítva az autósokat.

Világgazdaság cikkéből kiderül, hogy a nagykörúti biciklisáv kialakítása totális bukás.

A cikk kiemeli, múlt hét péntek volt eddig a legerősebb nap a nagykörúti kerékpárossáv forgalmában, aznap összesen 3486 áthaladást rögzítettek a Nyugati pályaudvar és Corvin negyed közé telepített szenzorok. Ez azt jelenti, hogy

átlagosan óránként 145-en tekertek a mintegy három kilométeres szakaszon, irányonként 73-an.

A leggyengébb statisztikát az előző vasárnap hozta, amikor 2261-en bicikliztek a Nagykörúton. Óránkénti lebontásban tehát 94-en, irányonként 47-en a LogLine mérése szerint.

Mindez azt mutatja, hogy az április végén váratlanul bejelentett fővárosi kezdeményezés egyelőre nem eredményezett áttörést a nyeregbe ülőknél, bár kétségtelen, hogy az áthaladások száma megemelkedett az önálló sáv hatására – előtte napi ezer körüli volt – írja a lap.

Megjegyezték, hogy mindennek az autósok látják kárát.

A napi forgalom mintegy 40 ezer gépjárművet számlál a Nagykörúton. Ennek a tömegnek most két sáv helyett egyetlen pályán kell haladnia.
(888.hu)
Oszd meg másokkal is!

Salvini ismét üzent a magyaroknak! Salvini: Magyarország számunkra példakép

BRÉKING! Mirkóczki is távozik a Jobbikból!