in ,

BRÉKING! Mirkóczki is távozik a Jobbikból!

MIRKÓCZKI ÁDÁM IS ELHAGYJA A JOBBIKOT

A Jobbik Magyarországért Mozgalom és Mirkóczki Ádám, egri polgármester kedden közös sajtóközleményt adott ki, amelyben tudatták: konfliktusuk nincs, az irány közös, de azért elválnak útjaik.

 

Meghozott egy közös megegyezésen alapuló döntést a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Eger polgármestere: Mirkóczki Ádám elhagyja a pártot – írják, majd következnek a szirupos sorok.

„Hangsúlyozzuk, hogy semmilyen nézeteltérés, semmilyen konfliktus nem áll ennek a hátterében, és Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló eseményekhez. Kiemeljük, hogy nem politikai döntés született sem a Jobbik, sem pedig Mirkóczki Ádám részéről: a polgármester csak és kizárólag az Eger városáért érzett felelősségtudata miatt hagy fel a pártpolitikával. Mirkóczki Ádámnak semmilyen konfliktusa nincs és nem is volt a párt mostani elnökségével, és egyetért a Jobbik irányvonalával is” – hangoztatják.

„A Jobbik magyar néppárt az emberekért dolgozó, felelősségteljes közösségként támogatja Mirkóczki Ádámot a városvezetői munkájában, és ugyanezt a hozzáállást várja el más pártok vezetőitől is” – áll a közleményben, amelyben a párt köszönetet is mond Mirkóczkinak.

(demokrata.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Háborognak a budapestiek! A számok is azt mutatják, hogy hatalmas bukás Karácsony biciklisávja

Az olaszok fegyverrel védik az olasz üzleteiket Amerikában – Fotó