in ,

Ha nem liberális a véleményed, kirekeszt a Facebook – És szépen, lassan, szisztematikusan mindenkit

A lengyel kormány már lázad

Sorozatos Facebookról letiltásunk története érthetetlen, hiszen főképp a jobboldali médiából szemlézünk. Magyar Idők, Echo Tv, M1, 888.hu, polgarportal.hu, Pestisracok.hu. Ennyi.

Van véleményünk is a világról, ahogy másnak is.
Facebook bejegyzéseinket nem jelentgetik, szinte soha nem töröltettek velünk bejegyzéseket.

Roppant érdekes, hogy a Facebook az oldal szerkesztőire szállt rá ilyen módon. Még csak azt sem lehet kijelenteni, hogy feljelentik a privát oldalainkat, amivel használtuk a mindenszo.hu Facebook oldalát, hiszen az nem látható mások számára. Főleg akkor nem, ha éppen egy tiltás miatt új regisztrációval kezdünk neki a szerkesztésnek. Itt automatikus Facebook folyamatokat vélünk felfedezni. Ami pedig egyértelmű politikai diszkrimináció és totális cenzúra.

A Facebookon csak olvasóink megosztásaiban bízhatunk, ha megosztanak egy – egy cikket, illetve a push üzeneteink jutnak el azokhoz, akik feliratkoztak rá. A legnagyobb közönséget a Facebook oldalunkon keresztül tudnánk elérni, de a folyamatos és végleges tiltásoknak köszönhetően eddig legalább 11 emailcímet, hozzátartozó Facebook fiókot tiltottak, MINDEN INDOK, MAGYARÁZAT ÉS OK NÉLKÜL! Ezt hívják Liberális vélemény terrornak.
Persze majd a HVG és 444 megmagyarázza, hogy nincs így, de magunk tapasztaljuk meg a kirekesztettséget és ezt az aljas elbánást kollégáinkkal, a teljes szerkesztőséggel.

 

A minap közreadtuk a lengyel kormány hírét, mert nekik is elegük lett már a Facebook terrorjából és hivatalos úton vesznek elégtételt a Facebookon:

Lengyelország megelégelte a közösségi oldalak önkényes cenzúráját

 

A vk.com egyelőre nem megoldás
Kevés magyar van még rajta, nem fogsz elérni annyi emberhez, mint a Facebook segítségével.

 

A Facebookon nálunk sokkal, de sokkal durvább oldalak működhetnek gond nélkül. Hiába jelentik fel pl. az Orbán Viktor meggyilkolására buzdító bejegyzéseket, képeket, stb., ott maradnak.

Mi ezektől távol állunk. Sem ellenfelünk, sem senki halálát soha nem kívántunk és nem is fogjuk.

 

Mégis velünk bánik el a Facebook, minket rekeszt ki, minket cenzúráz, minket tilt, minket töröl, minket próbál elhallgattatni.

Hát itt tartunk, kedves olvasóink..

A mindenszo.hu Facebookról kirekesztett szerkesztő Csapata

 

 

A mindenszo.hu közleménye: a Facebook kilőtte az utolsó Facebook fiókunkat is

Ha már a Facebook tilt -> Kérjétek híreinket emailben, hogy el tudjunk hozzátok jutni!