in , , , ,

Ha még nem vettük volna észre, nekünk van a világ egyik legjobb miniszterelnöke!

Ez tény

Lehet szeretni, lehet nem szeretni.

Lehet szavazni rá, lehet nem szavazni rá. Demokrácia van, minden híreszteléssel ellentétben.

De ettől még tény a tény, hogy 12 év alatt egy kutyaütő, hátul kullogó Magyarországból az EU politikai élmezőnyébe került országgá lettünk. Ez Orbán Viktornak köszönhető. Ez is tény. Lehet szeretni, nem szeretni, lehet rá szavazni, vagy ellene is. Ettől ez még tény. Az is tény, hogy a fényességes progresszív nyugat elitklubjába nem került be a kormányfő, de a kontinens 500 millió lakójának többségének a szívét elnyerte, elég csak egy fontosabb EU-s döntés, és a kilógó magyar álláspont kapcsán megnézni az európai lakosok kommentjeit: irigykednek a németek, hollandok, amerikaiak, hogy nekünk ilyen miniszterelnökünk van.

Itt még mindig 480 Ft a benzin, és igen, vannak nehézségek is. Európa most öli meg saját magát, nekünk pedig túl kell élnünk. Orbán Viktorral túl fogjuk élni, a lehető legkevesebb veszteséggel. Meg fogjuk csinálni. Nekünk sikerülni fog! Ki fogunk maradni a háborúból, és a gazdaságunk a legkevésbé fog sérülni.

Orbán Viktor és csapata 12 év alatt Magyarországon létrehozott egy viszonylagos jólétet, olyat, amilyen még tényleg soha nem volt Magyarországon. Hogy milyen is az ellenkezője? Nos, azt meg kéne tapasztalni, de az idősebbek tudják, megtapasztalták, és nem kérnek belőle. Ezért az idősebbeket megkérjük, hogy “mondják el fiaiknak”, milyen volt régen…

 

Nekünk van a világ egyik legjobb miniszterelnöke!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A Jobbik lényegében megszűnt – Már csak a jogi megszűnése van hátra – Kivárjuk

Megszólalt a KDNP: a trianoni diktátummal darabokra hasították az egész magyarságot