in ,

Gyurcsányék agyonkészülik magukat – Gyurcsány tudni véli, hogy milyen kormány kell az országnak és jelentette, készülnek

„Készülünk”

Gyurcsány Ferenc ismét bejelentkezett a miniszterelnöki székért. A DK elővette a régi stratégiát, miszerint Orbán Viktor kormánya legkésőbb 10 évvel ezelőtt megbukik, de jövő héten már aztán tényleg biztosan, majd pedig jönnek ők. Feri, Klára és a slepp.
Erősen indult a reggel, vagy nem ért véget a tegnap este, ki-ki döntse el maga, azonban Gyurcsány ismét a közösségi média vizeire kígyózott, ha pedig ott volt, alkotott egy igen zavarosat, melynek lényege: ő készül.

Posztjában a bukott miniszterelnök arról értekezik, hogy valójában hazugság, hogy a felek hibás külpolitikája miatt van háború, az egész csupán figyelemelterelés Gyurcsány szerint arról, hogy üres az államkassza. Bár az üresen hagyott pénztárakról tud egyet, s mást, meglepő, hogy éppen azokat az EU-s pénzeket hiányolja, amelyekkel kapcsolatban felesége néhány napja még úgy nyilatkozott meg, hogy nem szeretné, ha az Orbán-kormány egy forint uniós forrást is hozna Magyarországra.

 

Ezzel együtt Gyurcsány Ferenc tudni véli, hogy milyen kormányra van szüksége az országra, ez az ideális archetípus pedig vélhetően éppen szerény személyével esik egybe– legalábbis a reggeli delíriumból még ez derült ki, hiszen sorait úgy zárta:

Készülünk

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Bayer Zsolt: okafogyás

Mindenki nyugodjon le a p…ba: az EBESZ szerint is szakszerű volt a magyar országgyűlési választás lebonyolítása