in ,

Gyurcsány nem akar kormányfő lenni, ha győznek is – NEHOGY BEVEGYE EZT BÁRKI!

Dehogynem akar…csak tudja milyen népszerűtlen!

Mindenszo.hu kommentár:  Nehogy bevegye ezt bárki! Ezt a politikai trükk. Fletó tudja, hogy mennyire népszerűtlen, el akarja hitetni az emberekkel, hogy „nyugiii, úgysem leszek kormányfő”, és azt várja, hogy az ellenzéki pátokra így majd többen szavaznak!
Senki se vegye be Fletó hazudozásait!!
mindenszo.hu

Ha pártja kormányra kerülne a jövő évi választások után, Gyurcsány Ferenc akkor is egyszerű frakciótag lenne, ellenzékben pedig frakcióvezető. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a Népszava szerdai számában megjelent interjúban beszélt erről. Hangsúlyozta, hogy meglátása szerint a Demokratikus Koalíciónak növekvő politikai befolyása van.

Sokszor elmondtam, hogy a remélt győzelem esetén sem kívánok kormányon működni, nem kívánom nehezíteni a jövendő demokratikus kormány miniszterelnökének a dolgát” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc, hangsúlyozva, hogy meglátása szerint a Demokratikus Koalíciónak növekvő politikai befolyása van. Beszélt arról is, a DK-ban egyre erősebb az az álláspont, amely nem akar közös listát az MSZP-vel, és ezt már többször jelezték a szocialista pártnak is. Hozzátette, hogy nem ismer egyetlen demokratikus ellenzéki pártot sem, amely az MSZP-vel közös listán szeretne indulni.

Gyurcsány Ferenc elmondta, programjuk összefoglaló üzenete az, hogy összehozzák Magyarországot. Megfogalmazása szerint ez arról szól, hogy “annak, aki kormányozni akar, muszáj megbecsülnie Magyarország elég vékony, de létező középosztálybeli teljesítményét is, a polgárosodás eredményét is“.

Forrás: MTI; fotó: demokrata.hu

 

(pestisracok.hu)

 

 

HOPPÁ! – Susan Sarandon: Háborúban állnánk, ha Clinton nyert volna

Miből lesz a cserebogár???? – Sorost védelmezi a Jobbik