in , , ,

Görögország azonnal 200 milliárd forintot kapott határvédelemre, mi 5 éve 0 forintot!

Az EU már csak ilyen…

Ilyen ez az Európai Unió. Magyarország, amikor 2015-ben lezárta a határait az illegális bevándorlókkal szemben, lefasisztáztak minket, náciztak minket, háborogtak a libsik itthon és az EU-ban is. 

És mi történik most? Von der Leyen és a többi EU vezető azonnal Görögországba utazott, kaptak 500 határőrt a határvédelemre, és azonnal utaltak nekik 200 milliárd forintot!

Mi mennyit is kaptunk az elmúlt 5 évben határvédelemre? NULLA, azaz 0 forintot! Na, így bánik a magyarral a nyugat! Ugyanúgy, ahogy 1920-ban! Ezek ugyanazok! Reméljük mihamarabb otthagyjuk a francba ezt az ócska, aljas, szemét embertelen társaságot, amit EU-nak hívnak.

Az EU nem egyenlő Európával!

 

u.i: Nézzék csak Guy Verhofstadt üzenetét a görögöknek!

 

Tehát arról beszél ez a rohadt gazember, hogy ki kell állnunk (az EU-nak) Görögország mellett….hát nem fura? Mellettünk meg nem állt ki ez a szemét, sőt, szidta a határvédelmet, a kerítést, az országot, Orbán Viktort, és a náci magyarokat. Szerencsére Guy úrnak megírta egy kommentelő, hogy mi ugyanezt tettük 2015-ben, mégsem bántak úgy velünk, ahogy a görögökkel.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt – Hajrá, görögök!

Agyhalál – Pártot alapított Szanyi Tibor! Na még egy baloldali párt