in , , ,

Globális válságokat mindig globális erők okoznak

Mi így látjuk a dolgokat…

Mondandónkat rövidre fogjuk, nincs idő hosszú disszertációkra. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy teljesen megérteni úgy lehet a leírtakat, ha minden link alatt található tartalmat elolvasnak, megnéznek.

Sajnos vitatkoznunk kell Békés Márton nagy ívű írásával, mert ő minden feltételezését arra alapozza, hogy ez a vírus csak úgy, véletlenül szabadult el. Tévedés. Nem, nem véletlenül! Elnézést, hogy ennyivel elintézzük Békés Márton komoly publicisztikáját, de az alapfeltevés téves.
Inkább Lánczi Andrásék elmélete áll közelebb a valósághoz (nem fejtenénk ki bővebben, nézze meg mindenki az adást).

Először is arról, hogy a vírust készítették:
Kínai tudósok laboratóriumában született a szuper-koronavírus – állítja az olasz köztévé riportja (videó).

Másodszor: a vírust szervezve terjesztették el, titkosszolgálati eszközökkel:
erről itt egy videó, érdemes megnézni. 

 

Harmadszor arról, hogy ki hozza majd a megoldást:
Az ember, aki hozza majd a megoldást, bejelentkezett.

 

Negyedszer:
Na de milyen megoldás lesz ez a vakcina? Természetesen sterilizációs megoldás lesz, hiszen a mellékhatás maga a sterilizáció lesz.
Röviden ezt a sztorit kifejtjük, mert angolul van a videó:
Kennedy unokaöccse beszólt Gates-nek. Gates és a WHO emberkísérletet folytatott együtt. A mai gyermekbénulás esetek 75 százaléka egy Gates oltás miatt lett. A WHO már fejlesztett ki sterilizáló oltást, és azt használták Kenyában a beoltottak tudta nélkül.
A korona kommunikációját a Gates által szponzorált Event 201-en határozták meg, azt követően a WHO és a tech diktatúra eltünteti a vitákat/diskurzusokat róla: csak egy narratíva maradhat.
A lényeg: Gates sterilizálni akarja a Földet…

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a tech cégek  már készülődnek a teljes ellenőrzésre:

Összefognak a techóriások: az Apple és a Google egy minden lakossági mozgást rögzítő applikációt adna a kormányok kezébe

 

 

Összegezve: Békés Márton állításával ellentétben szerintünk a szemünk előtt játszódik a Háttérhatalom teljes hatalomátvétele, világszerte. Ahogy anno a világháborúkat is ők okozták, a megoldást is persze ők hozták (így tudtak meggazdagodni), most is ők okoznak egy válságot, majd előretolt embereik hozzák a megoldást. Profi!

 

Mi csak összeraktuk a mozaikokat, és kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztassuk a közvéleményt, elsősorban a magyar közvéleményt.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Amikor egy magyar katona lejt néptáncot – 6 óra alatt 50 ezer megtekintés! – Videó

Felemelő! A pillanat, amikor Boris Johnson elhagyja az intenzív osztályt – Videó