in , ,

Így legyen lottó ötösünk! Bill Gates máris bejelentkezett! Bill Gates szerint amíg nincs vakcina, addig nem fog visszatérni teljesen az élet a normális kerékvágásba

Addig, amíg el nem készül a koronavírus-vakcina, nem fog visszatérni teljesen az élet a normális kerékvágásba – véli Bill Gates. És ez csak valamikor jövő ősszel történhet meg.

Mindenszo.hu kommentár: konkrétan előre megírtuk, hogy be fog jelentkezni. Nem érdemes részletezni, a helyzet teljes átlátszó. Mivel ezek a gazemberek és körei engedték szabadon a vírust, természetesen létezik már az ellenszer is. Milyen fura, hogy miután Bill Gates látta, hogy a járvány hatásos, elterjedt világszerte, otthagyta a Microsoftot, és hirtelen egészségüggyel akar foglalkozni! Majd bejelentkezett Amerikában egy műsorral is, hát nem érdekes, hát nem furcsa? És most arról hablatyol, hogy vakcina nélkül nem lesz már normális az élet. Persze…az a vakcina, amit már az ő alapítványa rég kifejlesztett. Egy aljas gazemberséggel állunk szemben!

 


Íme a portfolio.hu híre:

 

Bill Gates szerint 2021 ősze előtt nem érezhetjük magunkat teljesen biztonságban a koronavírustól – mondta el a milliárdos egy interjúban.

EZT AZZAL MAGYARÁZTA, HOGY A KUTATÓK SZERINT MÉG TÖBB MINT EGY ÉV, MIRE KIFEJLESZTIK A VAKCINÁT ÉS AZT HASZNÁLNI IS LEHET.

Az oltás pedig kritikus, mert amíg nem lesz meg, addig nem tér teljesen vissza minden a normális kerékvágásba. Hiába szorítják vissza a terjedést, mindig ott lesz az esély rá, hogy jön egy újabb kitörési hullám, egészen addig, amíg széles körben be nem lesz oltva az emberiség – mondta el a Microsoft alapítója.

A távolságtartás segít csökkenteni a fertőzések számát, a cél, hogy olyan szintet érjenek el a kontaktusok, hogy ha valaki megfertőződik, akkor a kutatást véghez lehessen vinni és a szükséges karanténokat ki lehessen vetni.

Ha tudni akarjuk, hogy az Egyesült Államokban hogy fog kinézni az élet a következő 6-12 hónapban, akkor a kínai példát érdemes megnézni. Visszaküldték az embereket dolgozni, de még mindig maszkot viselnek, ellenőrzik a testhőmérsékleteket és nem rendeznek nagy sporteseményeket. A nagy események könnyen lehet, hogy nem lesznek megrendezve addig, amíg nem készül el a vakcina. Így elkerülhetik az újabb komoly hullámot – jósolja Bill Gates.

Bill Gates többször megszólalt a koronavírus kapcsán. Még 2015-ben Gates figyelmeztetett, hogy a következő évtizedekben egy betegség nagyobb fenyegetést jelent az emberiségre, valamint több emberéletet követel, mint egy háború.

 

(portfolio.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagyon jó hír! Boris Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre

Orbán Viktor a Szent János kórházban meglátogatta a koronavírusos betegeket! – Videó