in ,

Gerő András a Szabadfogásban: Orbán a jövőt építi, amire az ellenzék tényleg annyit tud mondani, hogy legyen polgárháború?! (videó)

Ezért egy csomó ellenzéki néző meg fog vetni

Ezért egy csomó ellenzéki néző meg fog vetni – vezette fel kemény kritikáját a legutóbbi Szabadfogásban a baloldali szellemi körökhöz sorolt Gerő András történész, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, egyben a Habsburg Történeti Intézet vezetője. Majd kifejtette: “A miniszterelnök előterjesztett egy nem napi politikai ihletettségű családpolitikai programot, sok évre előre gondolkodva.

Az egyik oldalon van tehát egy távlatos program, a másikon meg az a válasz, hogy legyen polgárháború! Ez tragikus állapot. Egy ilyen felvetésre hogy lehet kiállni egy ilyen szöveggel? Felelős ellenzéknek nem az a dolga, hogy polgárháborús logikában gondolkodjon, hanem helyezzen szemben kormányzati alternatívát avval ami van”.


A műsorban Gerő András mellett Nagy József, a 24.hu újságírója, Jeszenszky Zsolt “politikai hobbista”, Kukorelly Endre író, Dézsy Zoltán dokumentumfilmrendező és Pesty László, a Pesty Fekete Doboz alapítója beszélgetett Huth Gergely moderálása mellett. Orbán Viktor évértékelő beszéde mellett szenvedélyes vita folyt arról is: helytálló-e a vád, hogy moszkovita csökevény, kádári örökség a Magyar Tudományos Akadémia jelenlegi szervezete, illetve, hogy miért próbálja bagatellizálni Mike Pompeo látogatásának jelentőségét az ellenzéki sajtó, továbbá arról is: a milyen erő hajtja a baloldali ellenzéket a Jobbik ölébe, annak ellenére, hogy már nemzetközi ellenkezést is kivívtak a vörös-barna frigy erőltetésével? Nézze meg az egész vitát!

Forrás: Hír TV

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Mire vártunk eddig?? – Bangóné végre be lesz perelve! Az EMMI-nek elege lett

Nem stadion – Félszáz kajak-kenus telephelyet fejlesztenek országszerte