in ,

Gattyán György: az ellenzéknek csak akkor vagyok „jó fej milliárdos”, ha fizetek nekik

Mióta tudjuk, hogy mindenki, aki nem kér a Gyurcsányékkal való összefogásból az vagy “fideszes áruló”, vagy ostoba, azóta nehéz helyzetben vannak a baloldal kritikus hangjai.

Mióta tudjuk, hogy mindenki, aki nem kér a Gyurcsányékkal való összefogásból az vagy “fideszes áruló”, vagy ostoba, azóta nehéz helyzetben vannak a baloldal kritikus hangjai. Az első áldozat Schiffer András volt, aki bár korántsem szimpatizált a kormánnyal, közellenség lett az ellenzék soraiban. Márki-Zay Péter még a saját szövetségeseit sem kíméli a hasonló kijelentéseivel, de az utóbbi időben Gattyán György is kedvenc céltáblája az összefogás toleráns és elfogadó tagjainak. Mióta a Digitális Magyarország Mozgalom vezetője bejelentette indulását a választáson “jó fej milliárdosból” hirtelen “pornómágnássá” változott. Mindez annak tükrében különösen érdekes, hogy mikor Fekete-Győr Andrásnak magyar sikerekről kellett beszélnie egy évvel ezelőtt, valahogy csak az ő sikerei ugrottak be neki.

Gattyán György volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége pénteken, ahol a nyílt levélről kérdezték a milliárdost. Mint mondta, „informális csatornákon” azt az üzenetet kapta a baloldaltól, hogy amennyiben beáll mögéjük és anyagilag támogatja őket, akkor „beszélhetnek”.

 

Jó fej milliárdos vagyok, ha fizetek, pornómilliárdos, ha nem

– értékelte a helyzetet Gattyán, aki a műsorban elmondta, azért indul a választáson, mert azt látja, hogy 30 éve a „pártpolitikában lévő emberek vezetnek ma nagy tömböket”, és április harmadikán az lesz a kérdés, hogy „megint adunk-e 4, 8, 12 évet ugyanazoknak a tömböknek, akik 30 éve ott vannak”. A műsorvezető felvetésére, miszerint az ellenzékben most „rengeteg új arc van”, Gattyán azt felelte:

Kié lesz a legnagyobb frakció?”

A műsorvezető erre válaszul közölte: „még nem tudjuk, de valószínűleg Gyurcsány Ferencé”.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Mészáros Lőrinc elbújhat: floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője, Mártha Imre

Nem stadion – Több mint 1,4 millióan kapják meg már februárban a családi adóvisszatérítést