in , ,

Mészáros Lőrinc elbújhat: floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője, Mártha Imre

További bizonyítékok érkeztek a Metropol szerkesztőségébe a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról.

Gazdag ember. Nagyon. (…) Én több Mártha Imrét szeretnék

– bukott ki Gyurcsány Ferencből nemrég az igazság Mártha Imrével kapcsolatban. Nem is mondhatott mást, miután kiderült, hogy a közműholding vezérének vagyonát akár ő is megirigyelhetné: kétmilliárdos Prisztás-villa, egy balatoni kikötő és egy alsóőrsi ötszáz milliós villa, egy hatvanmilliós Bentley, és egy luxusbirtok Amerika egyik leggazdagabb városában, Naplesben, Floridában. Ezzel még nincs vége, ugyanis egyes információk szerint hosszabb távon a Magyarországról való távozását tervezi a cégvezér, hamarosan építkezésbe kezd egy floridai, óceánparti ingatlanon.

 

Forrás: Metropol

Ehhez hozzá kell fűzni, a tulajdonos jachtjával egy fantasztikus mesterséges csatornarendszeren keresztül könnyen kihajózhat a Mexikói-öböl meseszép vizeire. Ezúttal egy olyan fotó került a Metropol szerkesztőségéhez,  amin Gyurcsány kiskedvence éppen besétál erre az óceánparti ingatlanra. Persze ezúttal sem marad el a Mártha Imre-féle magamutogatás, mert a képaláírásból kiderül, hogy a fővárosi köztisztaság, távfűtés, kertészet és temetkezés egyszemélyi főnöke igazi otthonának ezt a luxusingatlant tartja. Az álom-ingatlan értékét a Metropol által megkérdezett szakértők bútorozatlanul egymilliárd-kétszázmillió forint értékűre becsülik, és ez az ár csak növekedni fog a beépítéssel.  A kérdés már csak az, hogy került ide a fővárosi közműcégek vezére, miközben Mártha Imre még soha nem szerepelt a leggazdagabb magyarok százas listáján?

 

Forrás: Metropol

 

Portálunk is cikkezett róla, miközben a fővárosi közműcég vezére dúskál a javakban és minden alkalmat kihasznál, hogy ezt közölje a világgal, mára meghaladhatja az ötszáz főt a cégtől kirúgott alkalmazottak száma. Karácsony Gergely főpolgármestersége óta költségmegtakarításra hivatkozva több mint háromezer köztéri szemetest szereltek le, a széttört kukákat nem pótolták. Szintén a fővárosiak életét nehezíti az a döntés, amelynek értelmében a kiadásokon spórolt akkor is a baloldali városvezetés, amikor leszereltek több tucat BKK-automatát, ezzel is megnehezítve a tömegközlekedést használó utasok életét.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Ezt bebukták – A bolsevik inkontinenciában szenvedő Tordai teljesen kétségbeesett, nem lesz meg a kellő számú aláírás – Videó

Gattyán György: az ellenzéknek csak akkor vagyok „jó fej milliárdos”, ha fizetek nekik