in ,

G. Fodor Gábor üzent a libernyák médiának: … valóban vesztesek vagytok, szevasztok!

A hűségről

Olvasom, hogy a 444 derék firkászai támadják és gúnyolják Zsófit azért, mert írt valamit valakiről, akit szeret. Rólam.

Hagy meséljek nektek cinikusok valamit az elköteleződésről.

Véleménye mindenkinek van, nektek is rólunk, nekünk is rólatok. Kiröhögtök minket és mi is röhögünk rajtatok. A felszínen a dolgok tehát kiegyensúlyozottnak tűnnek, de aztán ott magasság és a mélység, ahogy mondani szokás innen aztán ég és föld a különbség.

Mert amit ti szánalmasnak tartotok, az nekünk olyan természetes mint a levegővétel. Amin ti gúnyolódtok, az nekünk érték. Mert egyébként hogy is állhatna fenn bármilyen emberi közösség elköteleződés, hűség nélkül. És igen, a hűség elfogult, hogy is lehetne más. A mi közösségeink igazságáról van szó, azért állunk ki, azt tartjuk szentnek. A mi családunk igazsága előrébb való mint Kovácsék igazsága. A magyarok igazsága nálunk szívben és fejben előrébb van mint az a amerikaiak, Soros, vagy bárki más igazsága – nektek.

Sohasem értettem, hogy lehet független-objektívnek lenni. Mitől független, mitől objektív? Szar lehet annak, aki szabadon lebeg. Arra büszke, mennyire okos és hogy őt nem kötik olyan elköteleződések, mint szerelem, hűség, család, nemzet, politikai közösség. Ezeken csak röhög.

Persze a belvárosi szerkesztőségetek ablakában biztos ott virít egy méhkaptár vagy egy trendi kis rovarhotel, mert a Föld azért fontos. Meg naponta leírjátok, hogy Saarbrücken-alsón ezt jobban tudják, meg Lappföldön ilyen nem fordulhatna elő, mint ebben a szarfészekben itt Magyarországon. Máshol meg – az a lényeg, hogy jó messze legyen ez a máshol – meg mennyire felvilágosult mindenki és mennyire klassz minden. Különösen Biden klassz. Csodás cikkeket is irtok szegény Biden fárasztó napjáról. Aztán meg visszatértek a cinizmushoz: nézmá ezeket a köcsög fideszeseket, meg ezt a szarhalom Magyarországot.

Hagy írjak még néhány rövid mondatot nektek.

Elköteleződés, hűség nélkül sehol sem tartanánk. Család, nemzet, egy politikai közösség, amihez büszkén tartozunk – nem állna meg hűség nélkül. Ha megtámadjátok szent értékeinket, megvédjük azokat. Ezért győzünk mi mindig és vesztetek ti állandóan. És amikor a sors, a véletlen vagy a vakszerencse úgy hozza, hogy valahol valamikor nyertek, ti akkor is vesztesnek érzitek magatokat (hogy politikai példát mondjak lásd Karácsony Gergely elmúlt másfél éves nyafogását).

És jól érzitek, valóban vesztesek vagytok, szevasztok!

 

(GFG, 888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Köhög a bolha: Brüsszel elfogadhatatlannak tartja az uniós tisztviselők Oroszországból való kitiltását

Krokodilkönnyek – Amikor a milliárdos felesége a fizetését várja hó végén