in ,

Független Objektív Sajtószemle (FOS) – Gomperz próbáljon meg maszkban helyben fogyasztani süteményt

Gomperz úr!

Gomperz egy teljes elméletet épít arra, hogy Orbán Viktor egy cukrászdában nem viselt maszkot. Igen, mert helyben fogyasztott, de a november 21-i rendelet szerint NEM is kell maszkot hordania, csak az ott dolgozóknak..egyébként pont a helyben fogyasztás miatt. 

 

Így ír a nagytudású Gomperz:

Nemzeti pisiszökőkút

2022. február 4. 9:03

ÓNODY GOMPERZ TAMÁS
Van egy hatályos szabályozás, amit a képen látható ember írt elő mindenki számára, de nem tartja be.

„Vannak, akik szerint a maszkhordás felesleges, ezért vissza kellene vonni az azt előíró rendeletet. Velük ellentétben mások még az otthoni maszkviselést is kötelezővé tennék. Az alábbi kép értelmezése szempontjából teljesen mindegy, hogy melyik álláspontot tartjuk helyesnek.

Van egy hatályos szabályozás, amit a képen látható ember írt elő mindenki számára és a képen látható ember nem tart be. Nem a maszk az érdekes, hanem a »törvény mindenkire vonatkozik« elv érvényesülése, amit a képen látható ember naponta elismételt a CEU kitiltása idején, továbbá minden olyan esetben, amikor a jogot fegyverként használja ellenfelei tönkretételére.

A jog uralma azt jelenti, hogy a szabály a szabály megalkotójára is vonatkozik. Ennek alternatívája az önkény, a személyes uralom, a vezérkultusz, a pórázon rángatott legfőbb ügyész.

Az angol miniszterelnök egy nagyon hasonló ellentmondás miatt fut vesszőt hetek óta, a kiváltó ügy (bulizás a bulitilalom idején) ott is banális. A törvény előtti egyenlőség elve azonban banális ügyekben ugyanúgy sérülhet, mint nem banálisokban, márpedig a törvény előtti egyenlőség elve abból a keresztény, illetve liberális nézetből következik, hogy minden ember egyenlő, ezért nem rendelkezhet senki származási vagy önkényesen gyakorolt kiváltsággal.”

 

 


 

Ezt csak úgy Gomperznek, válaszul:

 

 

A maszkviselés részletei, és a vendéglátásra vonatkozó passzus:

  • az edzőteremben, uszodában, fürdőben, jégpályán, szálláshelyen, vendéglátóhelyen az ott dolgozóknak.

 

Az ott dolgozóknak kell csak maszkot hordani. Plusz jön még hozzá, hogy Orbán Viktor helyben fogyasztott. Ehhez képest Gomperz elvtárs egy komplett orbánozást épített fel erre a hazugságra.

 

No, de ki ez a Gomperz? És miért Gomperz a neve? Gomperz annyira a Független Objektív Sajtó (FOS) része, hogy egykor SZDSZ-es volt:

Nagyjából egy évtizedig vezette a belvárosi SZDSZ-t (akkor még Ónody Tamás néven), Kóka János táskahordozója is volt, meg a kórházi széfes Horváth Ágnesé, a bukta után – Stumpf András közlése alapján – egy Health-Capital Zrt. nevű vállalkozást gründolt szintén az exminiszter Horváthtal, utána szegődött el „igazi újságírónak”.

 

Akkor ennyit Gomperzről.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Brávó! Elhagyná nevéből a CDU a „keresztényt”

Deák Dániel a legnagyobb troll: miután Karácsony a politikusok helyett velem kezdett el vitatkozni, pár hét alatt megbukott….Most Márki-Zay ugyanebbe fogott…