in ,

Friss! Klímahiszti – Teljes agyhalál – Érdektelenségbe fulladt a libsik magyarországi klímatüntetése – Videó

Nézzék meg ezeket a kreténeket….

Nézzék meg ezeket a kreténeket. A háromnegyede külföldi NGO külföldi liberális klímavédő kreténje. Valójában ezek semmit sem védenek, most az emberekért aggódnak, hogy “hány millió embernek kell még meghalnia?” , siránkoznak, amikor épp ők maguk állítják, hogy a klímavédelem miatt ne szüljenek az emberek gyereket! Teljes agyhalál!

Nézzék meg, vagy pörgessék át ezt a pár percet, teljes idiotizmus!

 

ÉLŐ: Klímavédő “behalás” MOST a fővárosi Széll Kálmán téren! ✊Ezzel a látványos akcióval indítják a Klímahetet itthon a Fridays For Future Magyarország és az Extinction Rebellion Magyarország aktivistái. Ne feledd, szeptember 27-én GLOBÁLIS KLÍMASZTRÁJK a világ és Magyarország több városában, köztük Budapesten is: III. Globális klímasztrájk – Budapest. MI OTT LESZÜNK. Te jössz?

Gepostet von Greenpeace Magyarország am Freitag, 20. September 2019

(Videó: Greenpeace Magyarország)

 

Most már látszik, hogy a Greenpeace is hova tartozik valójában: be van kötve a Háttérhatalomhoz.

Műzöldek. Egy hisztériás, liberális politikai mozgalom ez az egész, semmi más, szerencsétlen, beteg autista (Greta Thunberg) gyerekekkel megspékelve.

Ha valójában fontos lenne a klímavédelem, meg a környezetvédelem, holnaptól a COCA-COLA meg a többi multi nem műanyag palackba tenné a mérgező szarjait. De abba teszik! Addig ez az egész hisztéria csak elterelés, hiszen a Coca-Cola ellen még senki sem emelte fel a szavát. Nevetséges az egész.

mindenszo.hu

Ezt imádni fogják a magyarok! – Nem stadion – Visszanyerte eredeti formáját Közép-Európa egykori legnagyobb katonai erődrendszere – Videó

Hoppá! Scarlett Johansson szembedicsérte Tarlós Istvánt Budapest miatt