in , ,

Káoszkapitány. Forrong a háttérben az ellenzék: leválthatják még a választások előtt a miniszterelnök-jelöltjüket

Nagy a baj

Nagyon nagy bajban van az ellenzék. Most már minden felmérés ezt mutatja, még az ellenzéki felmérések is. 

Az ellenzék belső köreiből úgy tudjuk, hogy totálisan elégedetlenek Márki-Zay Péterrel. Nem kicsit, nagyon. Úgy informálódtunk, hogy jelenleg azon a forgatókönyvön dolgoznak, miként váltsák le ezt a szerencsétlent. A kéztörés „jó” kezdet volt, de ennél komolyabb dolgot szeretnének kitalálni, olyat, amit mindenki becucliz gondolkodás nélkül. Régi náci propagandamódszer: hazudj akkorát, aminek az ellenkezőjét el sem mernéd képzelni!

Ezen dolgozik most az ellenzék. Tudják, hogy ezzel a futóbolonddal nem lehet nyerni. Mellélőttek a Hálózatban is, és itthon is, bár itthon nem is számítottak arra, hogy egy ilyen alak képes lesz idáig jutni: talán a főpolgármesternek köszönhetjük, aki azért lépett vissza, hogy Gyurcsányékkal kiszúrjon. Ez is egy forgatókönyv, és nem is olyan lehetetlen.

 

Nagyon izgalmas idők jönnek, reméljük a Fidesz-KDNP csatahajója fordulékonyságán javítanak, mert a kampányban csak kapkodni fogjuk a fejünket, és szinte mindenre azonnali viszontválasz kell, mert úgy fog változni minden, nagyon hirtelen!

Fel kell készülnünk!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

A Hálózat Kazahsztánban elbukott, most Ukrajnát akarják ráuszítani Oroszországra

BRÉKING! Vége! Kizárták az MSZP-ből Bangónét! A választásokon sem indulhat!