in ,

Fornius tovább uszít, és bűncselekményre buzdít! – A Momentum elvenné a fideszesek lakásait – Mi viszont minden törvényes eszközzel meg fogjuk védeni a tulajdonunkat!

A nagykörúton belüli gittegylet úgy tűnik, kicsit túltolta a Rákosi-nosztalgiát

Mindenszo.hu kommentár:  Tényleg, Fornius úr! És ki számít fideszesnek? A Fideszre szavazók is? Hogy fogják elvenni 3 millió szavazó lakását, ingatlanát? Mi lesz a módszer? Hadsereg? Rendőrség? Valami kommunista akciócsoport felállítása? Kitelepítések is lesznek az elkobzások után? Érdekelne. Egyébként itt a címünk és nevünk a szerkesztőségben, kérje ki, lehet jönni! De arra készüljön fel, hogy meg fogjuk védeni minden törvényes eszközzel jogos tulajdonunkat! 


A nagykörúton belüli gittegylet úgy tűnik, kicsit túltolta a Rákosi-nosztalgiát, ugyanis a Momentum kerek-perec kijelentette, hogy a budapesti lakásválság megoldása érdekében vissza kell venni a fideszesek kezében lévő lakásokat.

A Momentum és a párt főpolgármester-jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor többek között azzal kampányol, hogy felül kell vizsgálni, hogy hány lakás van fideszesek kezében, és visszavenni azokat, mert fillérekért laknak olyan lakásokban, amikben egyetemisták, és fiatal családok is lakhatnának.

Fotó: Momentum Facebook

Magyarán a Momentum politikai alapon kobozná el egyes állampolgárok vagyonát, csakúgy, mint azt tették a kommunizmusban azokkal, akik „osztályidegenként” vagy „ideológiai elhajlókként” voltak fémjelezve. Nagyon úgy tűnik, hogy a Momentum valóban tovább viszi a kommunistákkal kollaboráló SZDSZ örökségét, sőt még rá is tesz egy lapáttal.

(forrás: Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Nem stadion – Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű építése – A rezsicsökkentés záloga

Bayer Zsolt: Románia, én így szeretlek! – Avagy ló a garzonlakásban – videó