in ,

Bayer Zsolt: Románia, én így szeretlek! – Avagy ló a garzonlakásban – videó

Csak egy hír. Hozzá egy videó

Csak egy hír. Hozzá egy videó. De minden benne van, amit muszáj tudni erről a csodálatos közegről. Csodaország. Ionescu nem születhetett volna máshol!

 

Íme a videó (a videó hamarosan betölt, türelem..):

Politia Locala Satu Mare

Polițiștii locali din Satu Mare au descoperit într-un apartament de pe str. Arinului….un cal! Proprietarul animalului, Lucian D., a fost sancționat contravențional, calul fiind dus la o rudenie a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare.

Gepostet von Politia Locala Satu Mare am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

Egy házhoz hívták ki a helyi rendőrséget szerdáról csütörtökre virradólag Szatmárnémetiben. A bejelentést tevő személy eredetileg a hangos zene miatt tett panaszt, de arról is tájékoztatott, hogy a háznál van egy ló is. A kiérkező rendőrök nem találták a helyszínen az állatot, de a szomszédok közölték velük, hogy a lovat átvitték egy közeli tömbházba. A hatóságok végül az említett negyedik emeleti garzonlakás konyhájában találták meg a lovat. Sergiu Blaga, a helyi rendőrség aligazgatója közölte, hogy az állat tulajdonosát 500 lejre büntették meg csendháborítás miatt. Utóbb a férfi egy Szatmárnémetihez közeli faluba szállíttatta az állatot, amelyet eredetileg ajándéknak szánta a sógora számára.

Forrás: transindex

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Fornius tovább uszít, és bűncselekményre buzdít! – A Momentum elvenné a fideszesek lakásait – Mi viszont minden törvényes eszközzel meg fogjuk védeni a tulajdonunkat!

Olvasói levél – Fideszesek vagyunk, nekünk mikor veszik el a lakásunkat??? Nyílt levél Kerpel Froniusnak!