in ,

Fogy a levegő Európa legpocsékabb főpolgármestere körül

Egyre csak szaporodnak a kihívók.

 

Egyre csak szaporodnak a kihívók. A Mi Hazánk után a Jobbik is bejelentette, hogy saját jelöltet indít Karácsonnyal szemben és ugyanezt tervezi sajtóhírek szerint az LMP is.

 

„A Jobbik és az LMP tisztségviselői folyamatosan arról beszélnek, hogy itt lenne az ideje, hogy a politikus érdemi magyarázattal álljon elő a pénzek eredetét illetően. A többi párt ugyan hallgat, viszont a tetteik beszélnek helyettük.

Karácsony Gergely ugyanis október 23-án azt ígérte, hogy pár héten belül összehozza a baloldali összefogást Budapesten. Most, egy hónap elteltével azonban még híre-hamva sincs annak, hogy mely pártok állnak be mögé és kampányolnak az újraválasztásáért.

Sőt, egyre csak szaporodnak a kihívók.

 

 

A Mi Hazánk után a Jobbik is bejelentette, hogy saját jelöltet indít Karácsonnyal szemben és ugyanezt tervezi sajtóhírek szerint az LMP is. És nem lennék meglepve, ha a 99 Mozgalom körüli botrány fényében az MSZP, a Momentum és a DK is komolyan mérlegelné Karácsony támogatását.

A másik, amire a finanszírozási botrány rávilágít az az, hogy igenis szükség van a kormánypártok szuverenitásvédelmi törvénycsomagjára. Nincs ugyanis rendben az, hogy bárki, bárhonnan elfogad pénzeket és kihasználva a civil szervezet lazább elszámolási kötelezettségeit, büntetlenül tudja azt becsatornázni a kampányába.

Nincs rendben, hogy nem ismerjük, valójában kinek az adományait fogadják el és kinek az érdekeihez igazítják a politikájukat. Magyarország szuverenitása mindennél fontosabb és meg kell védeni az azt csorbítani szándékozó próbálkozásoktól!”

 

 

(Kaszab Zoltán, vasarnap.hu)

 

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ez a nap is eljött: a mindig kritikus olasz lap Magyarországot irigyli – A rezsicsökkentésnek hála Magyarországon csaknem 70 százalékkal olcsóbb az áram, mint Olaszországban

Bayer Zsolt Bartusról: az SI-mértékegységrendszerben a jelentéktelenség alapegysége. Egy bartus egyenlő azzal, hogy háromszor kell bejönnie, hogy senki ne vegye észre, kicsi, aljas és büdös