in ,

Fodor Gaby becsicskult – Már a szocalistáknak sem kell Fodor Gábor

Kutyának se kell Fodor

Már a szocalistáknak sem kell Fodor Gábor

A szocialisták pénteki választmányi ülésén nagy többséggel szavazták meg Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét. A Liberálisok részéről Fodor Gábor nem, Bősz Anett azonban befutó helyet kapott az MSZP-vel közös országos listán – írta a HVG.hu

A választmány elsöprő többségben megszavazta, hogy az MSZP és a Párbeszéd közös listát állít, utóbbi a listavezető helyet kapja meg, illetve a tizenegyedik helyen Tordai Bence indulhat még a pártból, továbbá a Párbeszéd megkapja a 19., 33., 44., 55., 66., 77., 88., 99., 110., elméletileg nem befutó helyeket. A Liberálisoktól Bősz Anett a befutó helynek számító 15. helyen indulhat majd a HVG szerint, ám az MSZP honlapján található tudósításban ezt nem említik, csak azt, hogy a liberálisokkal szombaton reggel még egyeztetnek.

Fodor jelöltsége kiverte a biztosítékot: a hírek szerint a pár nappal ezelőtti elnökségi ülésen leszavazták Molnár Gyula felvetését, aki Fodornak befutó helyet javasolt, majd felmerült, a politikus Gyöngyösön indulhat, mire a párt alapszervezete tömeges kilépéssel fenyegetőzött. Annyit mindenesetre sikerült elérni, hogy az addigi jelölt, a gyöngyösi szocialista polgármester, Hiesz György visszalépett, és a pártot is otthagyta. Az elnökség most Orosz Balázs helyi elnök indulását támogatja. A körzet azért is jelentős, mert ott indul Vona Gábor Jobbik elnök, aki négy éve alig maradt le a fideszes győztestől.A választmányi ülésen Molnár Gyula szocialista pártelnök hivatalosan bejelentette, hogy a fentieken kívül a Párbeszéd négy egyéni körzetben indíthat jelöltet, köztük van Szabó Tímea, aki Óbudán mérkőzhet meg, Dede Tamás, aki Hajdúszoboszlón indulhat, és úgy tudjuk, Bicskén és a főváros V. kerületében is Párbeszéd-jelölt indulhat.

Forrás: HVG.hu Fotó: PS

(forrás:pestisracok.hu)

Az utolsó MSZP-s, aki elhagyja a pártot, kapcsolja le a villanyt

ELLENÁLLÁS – Megállni tilos táblák várták Gyurcsányt