in ,

Fischer Ádám külföldről szidja megint Magyarországot – Most őt húzták elő a kalapból

Csak a szokásos lemez….

Fischer Ádám volt most a rotációban. Alföldi meg a többi kretén libsi idén már volt, nosza rajta, Fischer Ádámon a sor, hogy belerúgjon Magyarországba, és Orbánozzon egy jót. Most ráadásul úgy csinálták, hogy az osztrák Kurierben futatták meg Fischert, mintha az osztrákoknak bármi fingja is lenne, ki az a Fischer Ádám karmester. Ó hát persze, ő világhíres, írja a HVG, őt mindenki ismeri. Pedig nem. Egy átlag osztráknak fingja sincs ki az a Fischer Ádám.

Szóval Orbánozott egy jót, elmagyarázta, hogy mi magyarok feudális mentalitással rendelkezünk, és ezért mi ilyen szarok vagyunk. Még szerencse, hogy a piedesztálon van egy Fischer Ádám, aki Ausztriából megmondja, hogy mi magyarok milyen rosszul döntünk, rosszak vagyunk, feudálisak, meg különben is Orbánra szavazunk. Persze az évi több százmillió Forintos állami támogatás a sleppjének az kurva jól jön!

Az a helyzet, hogy mi pedig már unjuk ezt a liberális gyűlölködést, sárdobálást, a magyarok leszarozását, és a folyamatos Orbánozást.
Fischer ne csodálkozzon, ha netán Magyarországon meglátja valaki az ocsmány fejét, akkor nekifutásból leköpi! Mást nem érdemel.

 

Fischer úr pedig jobb lenne, ha a jövőben inkább karmesterkedne, és nem politizálna küldetéstudatból, mert ahhoz nagyon nem ért.

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Exkluzív – Orbán Viktor előadása a III. Budapesti Demográfiai Csúcson – Teljes beszéd – Videó

Nem stadion – Jelentősen bővül a pécsi szívklinikán az egynapos kardiológiai ellátás. Az ellenzéki sajtó hallgat…