in ,

Figyelem! Ma elindult a nemzeti konzultációs ívek kézbesítése

A mai nappal elindul a nemzeti konzultációs ívek kézbesítése.

A mai nappal elindul a nemzeti konzultációs ívek kézbesítése. A kormány már többször kikérte az emberek véleményét az életünket érintő fontos kérdésekben. A konzultáció célja, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a járvány elleni védekezés és a gazdaság talpra állítása kérdésében. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a koronavírus-járvány 2020 első felében példátlan helyzet elé állította a világ összes országát. Mi, magyarok összefogtunk, a kormány időben hozta meg a szükséges intézkedéseket, így a járványt sikerült megfékeznünk – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-videójában.

A nemzeti konzultációban olyan fontos kérdésekben kérjük ki a magyar emberek véleményét, mint a koronavírus-járvány esetleges második hullámával kapcsolatos intézkedések, a gazdaság újraindítása, valamint Soros György örökkötvény terve, vagy a bevándorlás.

Most különösen fontos, hogy minél többen elmondjuk a véleményünket. A kérdőíveket mától postai úton juttatjuk el a háztartásokba, amelyeket augusztus 15-éig ingyenes vissza lehet küldeni, de akár online is ki lehet tölteni. Töltsük ki minél többen, mondjuk el a véleményünket! – zárta Facebook-videóját a kormányszóvivő.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Lemondunk a budapesti városvezetésről, a Lánchíd felújításának a javára

Kerékpársáv oké, kerékpárút nem oké – Karácsony elintézte: meghiúsul a dél-pesti kerékpárút építése