in ,

Fidesz: Karácsony Gergely többlettel vette át Budapestet! Hova lett a pénz?

A nagyobbik kormánypárt szerint Karácsony Gergely ismét azt csinálja, amit szokott: hárítja a felelősséget és mindenért mást okol.

A tény az, hogy a baloldal a fővárost és a kerületeket többlettel, azaz milliárdos megtakarítással vette át. A pénzt viszont ezek szerint gyorsan elköltötték! Hová lettek a milliárdok a főváros és a kerületek kasszájából? A budapestiek együttműködésből fakadó fejlődést és nem politikai csatározásokat várnak el a főváros vezetésétől. Jó lenne, ha Karácsony Gergely ezt figyelembe venné!”

– írta a Fidesz az MTI-nek elküldött közleményében.

 

 

Mint ismert, a főpolgármester a Lánchíd felújításával kapcsolatban folyamatosan össze-vissza beszél, és próbálja halogatni Budapest jelképének felújítását, holott Tarlós István korábbi városvezető leszögezte, a híd már nagyon rossz állapotban van, ám mit sem érdekli ez Karácsonyt, aki inkább kicsinyes politikai játszmákat vív. Karácsony Gergely szokásos önellentmondásai odáig vezettek, hogy a jellemes városvezető végül kihátrált korábbi mellveregetős ígéretei mögül, és az általa korábban halaszthatatlannak ítélt hídfelújítást elhalasztotta. A kormány, ahogy Tarlós István korábbi főpolgármester, úgy Karácsony Gergelynek is félretett hatmilliárd forintot a Lánchíd felújítására, a labda egyértelműen a baloldali városvezető térfelén pattog.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! Civil kör: szabadkőművesek és Trianon – Videó

Akcióban az ellenzék – Baranyi Krisztina akcióban – Megnehezíti a vendéglátósok életét a IX. kerület egy részének lezárása – Videó