in , ,

Feriné cikkünk hatására megerősítette: egyszer majd valamikor tényleg lesz Európai Nyugdíj

Olvas minket Feriné?

Már nem kell sokat várni, ígérte Feriné. Íme:

 

A 2019-es európai parlamenti választás kampányában sokat beszéltem arról az európai álmomról, hogy minden végigdolgozott élet után tisztességes, európai időskor járjon mindenkinek. Igen, nekünk, magyaroknak is! Két év sem telt el azóta, de az EU már lefolytatta a szükséges konzultációkat, hamarosan pedig megindul a jogalkotás is az európai minimálnyugdíj bevezetéséről.

2022 után pedig Magyarországgal közösen elérjük, hogy minden magyar élvezhesse az uniós tagság előnyeit! Ha nem is egyik napról a másikra, az álmom szép lassan valósággá válik. Állom a szavam és mérhetetlenül boldoggá tesz, hogy mi, magyarok soha többé nem leszünk másodrendű európai polgárok!

 

 

Kedves Feriné! Csak nem jutott el Önhöz is cikkünk, mely szerint lassan 700 napja nem tudjuk mi van a DK által ígért Európai Nyugdíjakkal? Úgy néz ki, eljutott, ezért újra tett egy ígéretet.

Kedves Feriné! Egy láda sörben fogadok Önnel, hogy 1000 nap után sem fogjuk tudni mi van a DK által ígért Európai Nyugdíjakkal! Állja a fogadást?

“Állom a szavam” – mondja Ön! Mi pedig helyesbítünk: “álom a szavam!”.

Maradjunk ennyiben!

 

Na, puszi!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az ellenzék kedvenc Bezzegromániájának rendőrőrsein még pottyantós vécék vannak – Most kezdik csak felszámolni őket

Kamu Geri sérthetetlen! Csak úgy magától meghalt 55 ember – A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, megszüntették a nyomozást a Pesti úti idősotthon ügyében