in ,

Feri azért írja ezeket a felháborító bejegyzéseket, mert lájkverseny van – Csak erre hajt az ellenzék – Lájkokra

Amit Feri csinál, ócska lájkverseny

A DK ellenzékben van, nem tud semmit sem felmutatni, konstruktivitásuk nulla, nem is ezért jöttek létre: a DK csak egy politikai eszköz ahhoz, hogy Gyurcsány újra hatalomra jusson.

Ha jobban belegondolunk ezzel nem is lenne baj, hiszen mindegyik párt arra hajt, hogy kormányozni tudjon, elnyerje a szavazók kegyét. Programot hirdetnek és kampányolnak, hogy minél többen szavazzanak rá. Demokrácia van, ez teljesen természetes folyamat. A gond ott van, amikor az ország úgymond le van szarva és csakis a hatalom megszerzéséért gründolnak egy pártot össze: na, a DK pont ilyen párt. Gyurcsány már milliárdos, ezért nem nyugszik, mert neki még több kell: ezek már csak ilyenek. A másik, amire nagy szüksége van, ami lelkileg kielégíti, az a hatalom. Hatalomvágya eltorzította Feri lelkét, ettől olyan ő, amilyen: elvtelen és aljas. Egy közönséges gazember. Hazaáruló.

Feri minden bejegyzése csak egy lájkgyűjtő és figyelemfelkeltő böfögés. Nem kéne hát ennyire komolyan vennünk. Ajánljuk tisztelettel a jobboldali sajtónak, hogy Feri marhaságaival egyre kevesebbet foglalkozzunk. Mi igyekezni fogunk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

A mandiner.hu nekiment a teljes ellenzéknek – Gyurcsány, Jakab meg a többiek – ez a csapat a kevésnél is kevesebb

Bohár Dani is a budibaloldalon röhög: vécépapír-baloldal