in ,

Bohár Dani is a budibaloldalon röhög: vécépapír-baloldal

Azt is tudják fokozni, amit már nagyon nehéz.

„Amikor arról írok, hogy a baloldalon lényegében teljes alkalmatlan emberek vannak, akkor alábecsülöm őket, mert még a képzeletet is felül tudják múlni.

Nemrég derült ki, hogy a balosok a kampányidőszakban vécépapírral szerettek volna kampányolni, de a kormányváltás legfőbb eszköze nem készült el időben, már mint az összes, így egy csepeli raktárban rohadt 347 ezer tekercs toiletpapír, amit aztán valahogy megszerzett a Kétfarkú Kutya Párt és osztott szét.

Sokat elmond a történetről, hogy még a viccpárt is teljesen kikészült a baloldal bénaságától.

Az ellenzék 3 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárból kampányolt és ezekből a pénzekből vehették feltételezhetően a vécépapírokat is. Ugyanis egy olyan oldalról lehetett ezeket rendelni, (amikor még lehetett), amit az Ezalényeg nevű balos propagandaoldal kiadója üzemeltet. Róluk pedig tudni lehet, hogy csak hozzájuk több mint 1 milliárd forintnyi dollár érkezett a Korányi Dávid által összeszedett amerikai pénzből.

Igen, jól érti az olvasó. A balosok az amerikai kampánypénzből kb. 40 milliót vécépapírra költöttek. És igen, ilyenkor felmerül az is, hogy ezek kormányozni akartak.

Úgy gondolom, hogy ez a történet tökéletesen megmutatja, hogy jelenleg hol tart Magyarországon a baloldal.

Viszont így kezdem megérteni, hogy miért nem nyitott meg a Blaha nyilvános vécéje együtt a térrel. Lehet, hogy eddig nem volt hozzá vécépapír. Most viszont már van. 347 ezer tekercs. Amerikai dollárokból.

Magyarország, baloldal, 2023.”

 

– írja Bohár Dani.

 

Feri azért írja ezeket a felháborító bejegyzéseket, mert lájkverseny van – Csak erre hajt az ellenzék – Lájkokra

Ki kéne már lépni ebből a fos EU-ból! Magyarország nem fogadja el, hogy az Európai Bizottság diszkriminatívan kizárja a magyar egyetemeket