in ,

Ferge Zsuzsa elvtársnő most a Népszavában kesereg – Ezt mondta az Orbán-fóbiás hölgy

Megszólalt az áltudós

Megszólalt a magát tudósnak, szociológusnak tartó Ferge Zsuzsa, ismét. Annyit érdemes tudni róla, hogy Orbán-fóbiás. Súlyos, kétoldali, idült, előrehaladott Orbán-fóbiában szenved.  Ez manapság a libsiknél természetes. Ha libsi vagy, Orbán-fóbiás vagy. Ez ilyen egyszerű.

Na, Ferge megint előmászott a lyukból, ezek ünnepekkor mindig előjönnek és gyalázkodnak. Egyik legszebb szentenciáját idézzük:

 

Gondolom, annak elhitetése, hogy a miniszterelnök békepárti. Noha ez nem igaz, a többség ezt szeretné, tehát a miniszterelnök látszólag igazodik a széles körű elvárásokhoz.

 

Tehát Orbán Viktor nem békepárti Ferge elvtársnő szerint. Tényleg nem? Tán küldünk fegyvert vagy embert harcolni? Nem, nem küldünk! A teljes ellenzék a háborúpárti, a magyar kormány mindig is a béke oldalán állt!

Szóval Ferge elvtársnő mivel bizonyítja, hogy Orbán Viktor nem békepárti? Jaaaa, hogy érvek nincsenek. Minek? Egy liberális sosem érvel, csak gyalázkodik és véleményeket fogalmaz meg, amik nem tények. Véleményt megfogalmazni joga van, hiszen jogállamban élünk, demokrácia van, de nekünk meg jogunk van elmondani, hogy Ferge elvtársnő: HAZUDIK! HA-ZU-DIK!

 

Aztán az  interjú során mondott még egy okosságot Ferge Zsuzska:

 

Nem vagyok felkészülve arra, hogy értelmezzem a miniszterelnök gyakran ellentmondásos megnyilvánulásait.

 

Kínzó kíváncsiságunkat Ferge nem enyhítette, nem sorolta fel Orbán Viktor ellentmondásait, de sebaj, nem kell ismét érvelni, hisz’ ő csak egy libsi.

Mi viszont emlékszünk Orbán Viktor szinte összes beszédére, ígéreteire és a cselekedetekre, amiket beváltott: nos, mi éppen ezért szavazunk Orbán Viktorra 1998 óta. Amennyiben Orbán Viktor politikája és szavahihetősége (szavahihető!) nem változik, továbbra is számíthat a voksunkra.

Ferge Zsuzsa pedig elmehet a francba.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

Agyhalál: Alföldi Róbert természetesen karácsonykor is csak provokálni tud

Fontos üzenet: ki az a Gyurcsány Ferenc?