in ,

Agyhalál: Alföldi Róbert természetesen karácsonykor is csak provokálni tud

Jellemző

Interjút adott akárhol a hungarofób Alföldi Robika.

 

Teljes egészében nem mutatjuk az interjút, mert nekünk nem feladatunk, hogy egy ilyen magyargyűlölő agyfingásait szemlézzük, DE megmutatunk tőle néhány „okosságot”.

 

Íme:

Ha egy este nem úgy találkozom a közönséggel, ahogy az ideális lenne, akkor egy bizonyos pártra gondolok magamban, és azzal azonosítom őket. Ez persze csak cinikus vicc, de mégis. És nagyon szomorú rám nézve. Dolgozni kell azon, hogy ne zárd be magad, és ne legyél ugyanolyan előítéletes, mint akikről pofázol. És nem is biztos, hogy sikerül.

 

Tehát itt a költő arra gondolt, hogy a nézőtéren sok a fideszes és nem úgy reagálnak Alföldi alakítására, ahogy azt Alföldi uraság elvárja. Még véletlenül sem az a helyzet, hogy esetleg szarul játszik, neeem, dehoooogy!

 

És most jön a lényeg:

 

De most milyen abszurd manipuláció ez Európa legkeresztényebbnek kikiáltott országában? Az Isten, ha van, néha nagyon szégyelli magát, hogy mi mindent mondanak és képviselnek a nevében.

 

Ennyi. „Legkeresztényebbnek kikiáltott ország”, értik, ugye?

 

Na, ennyit tud Alföldi. Provokálni a keresztényeket. De mi persze tartsuk tiszteletben az ő aberráltságát, ugye, mert ha nem, akkor jajj nekünk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

Ilyenkor nem Orbán tehet róla, mi? Féléves rekordon az árfolyam, 400 forint körül az euró

Ferge Zsuzsa elvtársnő most a Népszavában kesereg – Ezt mondta az Orbán-fóbiás hölgy