in , ,

Ferenc pápa egy hülye – A migránsok befogadására szólított fel az iszlám pápája és Hitlerhez hasonlította a “bezárkózókat”

A La Stampa-nak adott augusztus 9-i interjújában Ferenc pápa ismét kiállt amellett, hogy a migránsok előtt “nem szabad bezárni a kapukat”

Mindenszo.hu kommentár: Mégis kinek a pápája ez az ember?
Mutatunk egy videót, és mindenki gondolkozzon el:


A La Stampa-nak adott augusztus 9-i interjújában Ferenc pápa ismét kiállt amellett, hogy a migránsok előtt “nem szabad bezárni a kapukat” és integrálni kell őket. A nemzetük identitását és szuverenitását védelmezőket pedig a globalizáció összefüggésében “bezárkózóknak” nevezte és nemes egyszerűséggel Hitlerhez hasonlította. 

 

 

Globalista átokszórás egyenesen a pápától

Az interjúban a pápa úgy szórta az európai bevándorlásellenes jobboldalnak szánt globalista bélyegeket, mint egyszeri migráns az újévi tűzijátékot a kölni dóm előtt. A következő újmarxista szitokszavakkal dobálózott: populista, szuverenista, identitásvédő, bezárkózó.

Tudtunkra adta azt is, ki a jó keresztény: első a befogadás, amely keresztény, evangéliumi feladat is“. Volt további bűntudatkeltés is, amely szerint te kizsákmányoló vagy: “az afrikai földrész egy kegyetlen átok áldozata: a kollektív képzeletvilág szerint mintha ki kellene zsákmányolni”. Ezek után csak természetes, hogy szerinte be kell fogadnunk a migránsokat.

Majd a tetejébe Bergoglio levágott egy kis Greta Thunberggel tűzdelt klímahisztit, aminek a lényege, hogy az emberiség halálához vezethet”, ha nem csinálod azt, amit a kommunisták mondanak, te gyilkos.

És az erkölcsi magaslatáról konkrétan Hitlerezett is egyet. Nézzük sorjában.

“A kapukat nem szabad bezárni és integrálni kell a migránsokat”

La Stampa: – attól kezdve, hogy megérkeznek hozzánk, mit kell tennünk?

Ferenc pápa: – Követni kell ezeket a szempontokat: első a befogadás, amely keresztény, evangéliumi feladat is. A kapukat ki kell nyitni, nem szabad bezárni. A második a kísérés. A harmadik a támogatás. A negyedik az integrálás.”

Fotó: a pápa az al-Azhar főimámjával, Ahmed el-Tayeb-el (illusztráció)

A migránsok túlnyomó része iszlám területekről érkezik. Ha a kapukat “nem szabad bezárni”, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy továbbra is hagynunk kell, hogy az iszlám világ katonakorú söpredéke, dzsihadistái és szerencselovagjai belépjenek Európába.

Ráadásul a “pápa” azt is elvárja tőlünk, hogy integráljuk az iszlámot, amely a hatalomátvétel szándékával érkezik és a muszlimoknak megtiltja az integrációt.

A Jihad Watch iszlámkritikus portál így elemzi a kollektív muzulmán integráció lehetetlenségének okait:

‘A muszlimok 75 százaléka szerint a Koránnak csak egyetlen lehetséges értelmezése van, amelyhez minden muszlimnak ragaszkodnia kell.’

Ez az értelmezés a normatív iszlám, és ez eredményezi azt, hogy 1948 óta több mint 11 millió muzulmánt gyilkoltak meg azért, mert nem eléggé muzulmánok — valamint számtalan nem-muzulmánt is. Ugyanez az értelmezés okozza, hogy a világ több mint egy évezrede két táborra oszlik: a Háború Házára (“hitetlen” országok) és Iszlám Házára (iszlám országok) azzal a felhatalmazással, hogy utóbbinak le kell győznie az előbbieket.” – írja a Jihad Watch.

Szétosztást és “félig üres” európai városokba telepítést is prédikált 

A La Stampa interjújában Ferenc kalifa a migránsok országok közötti szétosztását és lecsökkent népességű városokba történő betelepítését is szorgalmazta:

La Stampa: – És ha a bevándorlók száma meghaladja a befogadóképességet?

Ferenc pápa: – Más országgal folytatott párbeszéddel lehet megoldani a helyzetet. Vannak országok, amelyeknek szükségük van emberekre, például a mezőgazdaságban. A közelmúltban láttam, hogy egy szükséghelyzetben ilyesmi történt. Ez reménnyel tölt el. És aztán tudja, mire lenne még szükség?

La Stampa: – Mire?

Ferenc pápa: – Kreativitásra. Beszámoltak nekem például arról, hogy az egyik európai országban a demográfiai hanyatlás miatt vannak félig üres városok. Oda lehetne költöztetni néhány migráns közösséget, amelyek többek között fel tudnák lendíteni a térség gazdasági életét.”

Lenácizta a “bezárkózó szuverenistákat”

A globalizáció és a nemzetek identitása összefüggésében beszélve Ferenc lehitlerezte a “szuverenistákat”:

Ha valaki eltúlozza az identitás védelmét, azzal az a probléma, hogy bezárkózik saját identitásába, és nem nyílik meg.” (…) A globalizációt, az egységet nem gömbként, hanem poliéderként kell felfogni: minden nép megőrzi identitását a másokkal való egységben. (…)

A szuverenizmus elszigetelődő magatartás. Aggódom, mert elhangzanak olyan beszédek, amelyek Hitler 1934-es beszédeihez hasonlítanak: „Előbb mi! Mi…, mi…”: ezek a gondolatok félelmet keltenek. A szuverenizmus bezárkózás. Egy ország legyen szuverén, de ne bezárt. A szuverenitást meg kell védeni, de óvni és előmozdítani kell a többi országgal, az Európai Közösséggel való kapcsolatokat is. A szuverenizmus túlzás, amely mindig rosszul végződik: háborúkhoz vezet.”

Az, hogy Ferenc elítéli a “bezárkózást”, nem újdonság. A Nyílt Társadalom megbízottai már korábban sem hagytak kétséget afelől, hogy ezt a pápát az érdekeik szószólójának tekintik.

Bár ebben a cikkben Jorge Mario Bergoglio nem közvetlenül az iszlám migrációhoz kapcsolódva ítéli el az “identitásvédő bezárkózást”, korábban már világossá tette, hogy arra gondol.

Nem ez az első eset, hogy Ferenc pápa az iszlám mellett áll ki a keresztényekkel és más nem muszlimokkal szemben — ezért is nevezi őt a világ egyik legtekintélyesebb iszlámkritikusa, Robert Spencer az iszlám pápájának.

(forrás:dzsihadfigyelo.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

“UEFA=MAFIA” – Látványos képpel üzentek a Honvéd ultrái a futballszövetségnek

Bréking! Para-Kovács Imre megölné Szijjártót! – Videó