in , ,

Felfoghatatlan: több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában

Az 53 éves teológus férfit a pszchiológus állítása szerint nyereségvágyból gyilkolták meg. Az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábon.

 

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát – tudta meg a Blikk.

A bulvároldal kedd esti cikkében azt írja: október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Cs. Zsoltot, aki a Magyarországon népszerű klinikai pszchiológus Bagdy Emőke fia.

 

null

 

 

AZ ESET AZ ARIZONAI PHOENIXBEN TÖRTÉNT SZOMBATON.

Az elkövető a 18 éves afroamerikai Yaaliyah Ezekiel Jackson, aki  két hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében. Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte. Állítása szerint a nővére lakásán vendégeskedett Bagdy Emőke fia, akit egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrt meg többször.

 

 

Jacksont letartóztatták, és úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem fogadták el azt az állítását, hogy hirtelen felindulásból ölt.

ÁLLÍTÓLAG NYERESÉGVÁGY ÁLL A GYILKOSSÁG MÖGÖTT.

Egyébként a 18 éves elkövető nem először ölt már embert, és közismert, hogy súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

„A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember” – nyilatkozta a Blikknek Bagdy.

Kérem a jóérzésű embereket, ne zaklassák a családomat és engem a jövőben média hírekkel és fölösleges levelekkel!” – kérte a pszchiológus, aki nem tudja felfogni a tragédiát.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Orbán Balázs üzent a momentumosoknak: „Szégyelljétek magatokat!”

Egy színész vette védelmébe Magyarországot az EU-val szemben