in , ,

Fekete-Győr beejtette a bombahírt: összeismerkedett egy rakás magyargyűlölővel

A Momentum kedvenc kisiskolása, Fekete-Győr András Európa-körúton járt

(Felhívjuk a tisztelt nyomozó hatóságok és a Momentum figyelmét, hogy a cím a pestisracok.hu-tól származik, valamint a címet úgy kell értelmezni, hogy nem direkt értendő. A bombahír kifejezésnek sincs köze semmiféle ketyegő szerkezethez, ha esetleg egyesek számára ez nem lenne egyértelmű, akkor most szólunk. Nem mi szoktunk uszítani, hanem az ellenzék, tessék megnézni a fenyegetéseiket, és a kommunikációjukat. Pl. amikor minden Fideszes patkány, vagy amikor minden Fideszes félhet az új kormánytól, mert következménye lesz annak, ha valaki Fideszes. Vagy, amikor a miniszterelnök és a szavazói halálát kívánják egyes ellenzéki újságírók, meg politikusok. Legutóbb Konok Péter üzente Orbán Viktornak, hogy „dögöljön meg!”. De ugye az ilyenkor csupán véleménynyilvánítás……)

 


A Momentum kedvenc kisiskolása, Fekete-Győr András Európa-körúton járt és ezzel el is dicsekedett közösségi oldalán. Fegyőr beszámolója egyúttal bebizonyította, hogy összenő, ami összetartozik, hiszen sikeresen összebarátkozott Mark Ruttéékkel – no igen, egyikük sem szereti a magyarokat.

Amíg Orbán Viktor mindent megtesz Magyarország nyugati kapcsolatainak leépítéséért, mi inkább azon dolgozunk, hogy megpróbáljuk megőrizni a nyugati szövetségeseinkkel való jó viszonyt. Múlt heti Európa-körutamon ezért számtalan európai vezetővel találkoztam, hogy biztosítsam őket: Magyarország 2022 után visszatér a nyugati útra, a keleti diktatúrákkal barátkozó Orbán-kormány pedig csak egy rövid botlás a nyugati Magyarország hosszú történelmében

– kezdte bejegyzését a Momentum miniszterelnök-jelöltje. Hozzátéve, hogy mindenhol barátként fogadták, sőt, a belga miniszterelnökkel még azt is megbeszélték, hogy milyen veszélyeket jelent,

ha politikai maffiózók szétlopják az EU-s pénzeket, és hogy mit lehetne tenni ez ellen.

De Fekete-Győr Hollandiát is megjárta, ahol osztálykép-készítés helyett Mark Rutte pártjával is tárgyalt. Persze meg is egyeztek abban, hogy várják Orbán bukását. Ez egyik fél részéről sem meglepő: Rutte leginkább magyargyűlöletéről, Fegyőr pedig hazaárulásáról híres. A Momentum elnöke természetesen itt is feljelentést tett, hogy a miniszterelnök ellopja az EU-s pénzeket. Bizonyítania nem kellett, a hollandok úgyis elhitték neki.

De a mi Andrásunk továbbutazott és Guy Verhofstadttal is összefutott, akit Orbán legnagyobb kritikusának nevezett, és aki a “melegellenes” törvényről kérdezte, de amint a Momentum elnöke írta:

már ő sem tud meglepődni a magyar miniszterelnök egyre vállalhatatlanabb húzásain.

 

 

 

 

A körútból és ismerkedési turnéból nem maradhatott ki Věra Jourová sem, akivel – feltesszük, a magyarok érdekében – megbeszélték azt is, hogyan lehetne megbüntetni hazánkat a gyermekvédelmi törvény miatt és mit tehet az EU.

2022 után az egyik legfontosabb feladatunk lesz, hogy 12 év fideszes ámokfutása után Magyarországot újra a nyugati szövetségi rendszer megbecsült és elismert tagjává tegyük. Nincs ugyanis sikeres Magyarország úgy, hogy barátok nélkül van kiszolgáltatva Vlagyimir Putyinnak és a Kínai Kommunista Pártnak. Hamarosan Magyarország visszatér a nyugati útra – a Momentummal pedig minden nap azért dolgozunk, hogy ez minél előbb bekövetkezzen

– zárta bejegyzését a baloldal titánja.

 

(pestisracok.hu)

 

Add tovább!

Bayer Zsolt a holland szurkoló australopithecusokról – Videó

Elképesztő felvételek – A Riporter: így nézi hülyének Jakab Péter az embereket a Balatonon (Videó!)