in ,

Elképesztő felvételek – A Riporter: így nézi hülyének Jakab Péter az embereket a Balatonon (Videó!)

Az elmúlt években összesen 125 milliárd forint fejlesztési forrás jutott a Balatonnak

 

Az elmúlt években összesen 125 milliárd forint fejlesztési forrás jutott a Balatonnak, amelyből a strandok jelentős része megújult vagy teljesen új épült, de a pénzből jutott a vendéglátósoknak és infrastruktúra fejlesztésre is. Ennek ellenére a baloldalnak minden nyáron visszatérő témája a Balaton elleni lejárató hadjárat.

A “Fidesz kisajátította a tavat”, “nincsenek szabadstrandok” és “magasak az árak” – nagyjából ennyire korlátozódik a balos hergelés. A Riporter most mindegyik mítoszt megdönti. Bónuszként Jakab Péter is látható a műsorban, amikor a népgyermekét eljátszó Jobbik-elnök előadja, hogy egy régi autóval közlekedik, miközben ott volt a 10 milliós szolgálati kocsija is sofőrrel.
A Riporter minden vasárnap este nyolc órakor látható a Pesti TV műsorán. Az adás fogható bárhol az országban előfizetés nélkül egy egyszerű, kisméretű digitális antennával, illetve elérhető a legtöbb szolgáltató alapcsomagjában, és még műholdról is. A műsorok röviddel az adás után a pestitv.pestisracok.hu oldalon nézhetőek vissza! Kövesse a Pesti TV Facebook– és Instagram-oldalát, TikTok-fiókját is!

 

Íme a teljes adás:

Jakab Péter így nézi hülyének az embereket a Balatonon (amiről egyébként fogalma sincs) 2021.07.04.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Fekete-Győr beejtette a bombahírt: összeismerkedett egy rakás magyargyűlölővel

Hahó, béna ellenzék! A Balatonon 38 km-nyi strand van. Ebből 24 km szabadstrand.