in ,

Fekete-Győr, a vakcinakupec – Lehet-e valaki egyedül csőcselék?

Lehet

Lehet-e valaki egyedül csőcselék? A közmegegyezésen alapuló eddigi szóhasználatban nem alkalmaztuk egyetlen emberre ezt a főnevet. 

 

 

A napokban azonban a Momentum vezetője, Fekete-Győr András előadta azt az óriási mutatványt, amelynek eredményeként ezután bátran illethetjük a csőcselék szóval őt és a hozzá hasonló, látszólag önálló figurákat is. Magukba sűrítették mindazokat a tulajdonságokat és mozgásformákat, amelyek a csőcselékre jellemzők. Ostobák, tapintatlanok, erőszakosak, könnyen manipulálhatók. Lételemük a tagadás, a rombolás és mindannak az elpusztítása, amit a körükbe nem tartozók felépítettek. Gondolkodásmódjuk – már ha esetükben ilyesmiről beszélhetünk – a tagadásból nőtt ki, az emberek legalantasabb ösztöneiben megbúvó irigységre alapozzák akcióikat.

Eddig falkában támadtak mint a hiénák, ám Fekete-Győr és a Momentum kiagyalói kifejlesztették az egyszemélyes csőcseléket is. Így tehát a provokátorok prototípusai, Donáth Anna, Cseh Katalin, Berg Dániel, Soproni Tamás vagy akár Mécs János a maga vidékieket alázó fogalmazásával, csőcseléksűrítményként rombolnak itthon és szerte a nagyvilágban.
A liberális demokrácia fellegvárának hazudott Amerikai Egyesült Államokban példátlanul aljas módszerekkel avatkoztak be az elnökválasztási folyamatba Fekete-Győrék hordatársai. Megostromoltatták a Capitoliumot, és próbálták ezt a Trump-hívekre ráragasztani. Igen ám, de ott nyolcvanmillió konzervatív hazafit hülyéztek le, és öt halottja is volt a világraszóló provokációnak.

Két évvel ezelőtt Magyarországon, amikor Fekete-Győr András a hagyományos csőcselék közé vegyülve főprovokátorként lila füstbombával támadta meg a Parlament előtt a magyar rendőrséget, az a demokrácia csúcspontjának számított – nekik. Most járkál ebben az ügyben a bíróságra, megint sikerülhet elterelni a figyelmet országunk valódi gondjairól. Nem mintha a rendfenntartók elleni erőszak nem lenne komoly gond, ám most a koronavírus-járvány pusztításának kellős közepén átmenetileg elviheti a közfigyelmet Fekete-Győr önleleplező megnyilvánulásairól.

Az egyszemélyes csőcselék azzal az ötlettel állt elő, hogy a magyar kormány fizessen mindenkinek százezer forintot azért, hogy minél többen oltassák be magukat. Túl azon, hogy az egész balliberális bagázs végtelenül anyagias gondolkodásmódjára világít rá ez a tétel, világossá teszi, hogy a magát egyesült ellenzéknek nevező alakulat mennyire hülyének nézi a magyar embereket. Kilóra megvehetőnek tartja őket. Nem csupán az ország józan többségében, hanem a balliberálisok sokszor fenekedő véleményvezéreiben is ellenérzéseket keltett a vakcinaügyi embervásár: Vásárhelyi Mária éppen úgy felháborodott, mint másik nagy teoretikusuk, Bauer Tamás.

Hát így gondolkodik szélsőliberális ifjúsági élcsapatuk vezetője? Ekkora hülyeséggel áll elő, amikor pusztít a világjárvány, ám éppenséggel az ezt megakadályozni hivatott védőoltásokból van hiány? Feltehetően a baloldal emberei is felismerték a csőcselékgondolkodás kíméletlenségét. Így tehát még szerintük is nagy baj lehet abból, ha az efféle egyszemélyes csőcselékek jelentik a jövőnket. A maguk egyedinek és viccesnek gondolt mondataival, mint Mécs János hét évvel ezelőtt: „…hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.”

Ez valahogy nem irónia. Ez gyilkos indulat, ami azóta is ott izzik Fekete-Győrben meg a többi balliberális ifjoncban, az egyszemélyes csőcselékekben.

 

 

(Dippold Pál, magyarhirlap.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kunhalmi után szabadon – Az LMP, Orbánt lejárató hirdetése nyomokban sem tartalmaz helyesírást

Fekete-Győrnek Orbán fiát kellene futóversenyre hívnia – De ahhoz nincs bátorsága