in , ,

Fegyőr szerint Donáth Anna és Cseh Katalin a magyar érdekekért küzd Brüsszelben

Akik valóban a magyar érdekekért küzdenek Brüsszelben

Kedves olvasóink, ezt kérjük próbálják meg röhögés nélkül elolvasni:

 

„Bár a sok ide-oda üzengetésből, ígérgetésből, egyszer nyilvánosságra hozott, máskor eltitkolt levelezésből, egymásnak ellentmondó nyilatkozatokból, szivárogtatásból, spekulációkból úgy tűnhet, a kormány vitája az Európai Bizottsággal rendkívül szövevényes, a lényegét tekintve meglepően egyszerű. A vita középpontjában az EU-nak az az egyszerű felismerése áll, hogy Magyarországon nem eseti visszaélések, hanem rendszerszintű korrupció, az állam foglyul ejtése zajlik. Ha nincsenek belső fékek és ellensúlyok, független intézmények, amelyek elszámoltathatóvá teszik a hatalom birtokosait, nem biztosítja senki és semmi, hogy az uniós pénzeket ne lopják el, vagy használják rendszerépítésre.

Orbán Viktor dilemmája a következő: vagy az uniós pénzekről mond le (ami nélkül nem tudná fenntartani a rendszerét), vagy az állam foglyul ejtéséről (ami viszont maga a rendszer lényege). Az Európai Bizottsággal folytatott huzavonája arról szól, hogy megtalálja azt a köztes pontot, amivel a kecskét és a káposztát is meg tudja őrizni. 12 évig sikerült neki. A labda jelenleg az Európai Bizottságnál pattog, hogy ezt tovább hagyja-e neki.

Egy hazaszerető és haladó magyar kormány legfontosabb feladata az lenne, hogy az uniós pénzeket hazahozza és a magyarok megélhetésére fordítsa. Mi, momentumosok látjuk és értjük, hogy a magyar emberek nem szenvedhetik kárát az Orbán-kormány bűneinek. Ha valaki a magyar érdekek ellen dolgozik, az az Orbán-kormány, akinek fontosabb a lopás, mint az ország fejlődése és anyagi biztonsága. A legfontosabb feladatunk tehát, hogy azért küzdjünk, hogy a pénzek végre azokhoz kerüljenek, akiknek valóban szánták őket: a magyar emberekhez, nem pedig Orbán Viktor strómanjaihoz és családtagjaihoz.

A Momentum EP-képviselői ezért dolgoznak. Minden javaslatot támogatunk, ami ezt a célt szolgálja, és mindent ellenzünk, ami nem.”

 

– írja a románbarát, hungarofób Fegyőr.

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Mi lesz ebből? Komoly nemzetbiztonsági kockázatot rejt a baloldal külföldről belapátolt, tisztázatlan eredetű kampánypénze

Pilhál Tamás a Maki Zaj féle külföldi pénzekről: kizárt, hogy ne külföldi érdekeket képviseljen az, akit külföldről futtatnak