in ,

„Ezentúl mindig lesz nálam momentumos szóróanyag, hogy azzal szedjem a kutyaszart” – beszóltak Soproni Tamásnak

A momentumos polgármester Vágó Gábor kommentjére úgy reagált: „ha lesz nálad momentumos szóróanyag, legalább olvasol majd valami értelmeset”.

Soproni Tamás, a VI. kerület momentumos polgármestere kedd reggel arról posztolt közösségi oldalán, hogy erőteljesebben lépnek fel a kerületben a kutyapiszokkal szemben.

Bejegyzése alá kommentelt Vágó Gábor, az LMP alapítója, aki függetlenként, majd a Párbeszédben is politizált, később pedig az Átlátszónál dolgozott újságíróként. „Évek óta reklámújsággal szedem fel, mert a műanyagzacskó környezetszennyző. Ezentúl, ha belépek a Terézvárosba,

mindig lesz nálam momentumos szóróanyag, hogy azzal szedjem a kutyaszart.”

Erre Soproni úgy reagált:

ha lesz nálad momentumos szóróanyag, legalább olvasol majd valami értelmeset”.

Később Vágó rendőrállamot emlegetett a kommentfolyamban, amire a baloldali városvezető úgy válaszolt, hogy „a legrosszabb értelemben vett liberalizmus lenne, ha azt mondanánk, mindenki szarassa oda az ebét, ahova akarja, majd az állam közpénzből feltakarítja”.

Vágó egy későbbi hozzászólásban arról írt, hogy a megoldás a problémára nem a rendőrállamot idéző házmestertempó, hogy pakolja ki minden kutyasétáltató a zsebét. „Számos általam lakott európai nagyváros megtalálta a megoldást: minden második sarkon van papír vagy lebomló zacskó kitéve. Felnőttként kezelve a polgárokat azok is teszik a dolgukat és felszedik maguk után a piszkot, ha éppen ki is fogyott a sajátjuk.

Rendőrködés spicliskedés az önkormányzat részéről gyermeknek nézi a polgárokat.”

Soproni posztjában egyébként kitér arra, hogy mindez a felelős gazdáknak természetes, a nem felelősöknek pedig nem megugorhatatlan feladat, hiszen a hivatal portáján és a köztisztasági cég telephelyén is ingyenesen adják a helyieknek a kutyapiszokgyűjtő zacskót. Hozzátette, „minden tekintetben odafigyelünk az állattartókra, 80 darab dogboxot üzemeltetünk Terézváros utcáin, ingyenes szűréseket, képzéseket biztosítunk, ingyenessé tettük az háziállatok ivartalanítását a rászorulóknak (és minden terézvárosinak 50 százalék kedvezményt biztosítunk), de ezekért a támogatásokért cserébe elvárjuk, hogy senki se mocskolja össze a közterületeket.”

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Áll a bál a baloldalon! Kiszállt a NAV a Bajnai-féle DatAdathoz

„Nincs B terv: meg akarunk állapodni az unióval, és meg is fogunk” – Varga Mihály az uniós pénzekről, az államháztartási hiányról és a válságról