in ,

Ez törvénysértés! Nem hajlandó átnevezni a főváros a Horn Gyula sétányt – Márpedig át fogjátok!

„Egy nemzetközileg elismert és Magyarországon legitim módon megválasztott miniszterelnök érdemesített arra, hogy közterületet nevezzenek el róla” – így reagált a XIII. kerületi önkormányzat.

„Sajnáljuk, hogy kisstílű politikai vita lett egy közterület elnevezéséből. Egy nemzetközileg elismert és Magyarországon legitim módon

megválasztott miniszterelnök érdemesített arra, hogy közterületet nevezzenek el róla”

– a XIII. kerületi önkormányzat a Népszava kérdésére így reagált arra, hogy Sára Botond, a fővárosi kormányhivatal főispánja (Józsefváros volt fideszes polgármestere) szerint harminc napon belül át kell keresztelni a Horn Gyuláról elnevezett sétányt.

A lap hozzátette, hogy a fővárosi közgyűlés tavaly nyáron hozzájárult ahhoz, hogy Angyalföldön sétány viselje a volt MSZP-s miniszterelnök nevét. „Tudjuk, volt olyan, hogy Horn Gyula a történelem rossz oldalán állt. Amikor utcát (sétányt) nevezünk el róla, amellett is hitet teszünk, hogy a megvallott bűnöket meg lehet bocsátani” – érvelt a szavazáskor Karácsony Gergely főpolgármester. A fővárosban kisebbségben lévő Fidesz képviselői nem támogatták a javaslatot.

A Népszava hozzátette, Sára Botond a kormányhivatal vezetőjeként arra kérte a fővárosi közgyűlést, hogy tárgyalja újra a kérdést. A közgyűlés idén januárban másodszor is jóváhagyta, hogy közterület viselje Horn Gyula nevét. A minap azonban Sára Botond már konkrétan arra szólította fel a közgyűlést, hogy harminc napon belül változtassa meg az elnevezést.

Sára Botond, bár főispán, még nincsenek olyan jogosítványai, hogy utasításokat adjon a fővárosi önkormányzatnak”

– emelte ki a lapnak nyilatkozva Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes.

 

 

Eddig a hír a Mandin. Az a helyzet, kedves elvtársak, hogy a törvények rátok is vonatkoznak. Ha nem teszitek a kötelességetek, kaptok szépen büntetést! Ennyi. És a sétány át lesz nevezve, mert nem viselheti egy pufajkás komcsi 3/2 -es nevét ez a sétány.

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Rendkívüli! Gréczy Zsolt Orbán Viktor agyonlövetéséről ábrándozik – Itt vannak a részletek

Megmondtuk: a baloldal tombol Franciaországban (is) – Verik a rendőröket a gazdag, szélsőbaloldali fiatalok Párizsban