in ,

Ez már a rádiózás csúcsa: a f*ngás volt a téma a Balázsékban több mint 1 órán át

Azt hittük, nincs lejjebb

Azt hittük ennél már nincs lejjebb! Pedig van.

Egy országos lefedettségű rádióban, a Rádió 1-en a Balázsék c. műsorban megint kitettek magukért Sebestyén Balázsék. Az hagyján, hogy a rádió hallgatottsága milliós nagyságú, ezért gondolná az ember, hogy itt számottevő, a társadalom nagy érdeklődését kiváltó témákról beszélgetnek még akkor is, ha egy szórakoztató műsorról van szó.

Körbekérdeztem itt a szerkesztőségben, hogy ők felnőtt fejjel hogy állnak a fingás témával. 99%-uk utoljára nagyjából óvoda nagycsoportos korukban röhögcséltek ezen, na jó, maximum általános iskola 1. osztály. Még akkor sem órákon át, hanem nagyjából néhány perces téma a szellentés.
Sebestyén Balázsék szerint viszont egy országos lefedettségű rádióban több mint 1 órán át erről kell értekezni, és röhögcsélni óvodás módon, mert ez ugye olyan vicces. Igen, az első 5 percben még valóban elmosolyodik az ember, na de egy egész (!) 4 órás műsort erre felfűzni: elképesztő.

Már eleven furcsán állunk ahhoz is, hogy egy jobboldali kézen levő rádióban miért 3 balliberális kretént kell szerepeltetni. Itt lenne az ideje elgondolkodni azon, hogy mondjuk a Hír Tv műsorainak szereplőiből kiválogatni egy jó gárdát (van miből választani: Sajtóklub, Troll, Keménymag..stb.), és lecserélni ezt a három libsi antitalentumot.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Így “vágta tönkre” a Fidesz az egészségügyet 9 év alatt!

Bayer Zsolt most bemutatja, hogyan lopták szét az országot 2010 előtt!