in ,

Ez ma a baloldal: Szeviép, 11 milliárd. Czeglédy, 3 milliárd. 4-es metró, 167 milliárd

Fidesz: korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták

Fidesz: korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták

 

  • A Czeglédy-ügyben a bűnszervezet” több mint 3 milliárd forintot tüntetett el
  • A Szeviép-ügy során 11 milliárd forint kár keletkezett, több száz vállalkozót tettek tönkre
  • A 4-es metró beruházás összegének egyharmadát elcsalták

A Fidesz szerint korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták.

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján példaként hozta a Czeglédy-ügyet, megjegyezve: „a Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő által irányított bűnszervezet” több mint 3 milliárd forintot tüntetett el.

Jelentős a károsult diákok száma, és nyilvánosságra került, hogy idős munkavállalókat is megkárosítottak – közölte, kijelentve: a szálak az MSZP-hez és a DK-hoz vezetnek, és alaposan feltételezhető, hogy az eltűnt pénz jelentős része e két párt kasszájába vándorolt.

A fideszes képviselő szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány Ferenc DK-elnök és a baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csabának pedig semmi más feladata nem volt, mint hogy kampánypénzt állítson elő Gyurcsány Ferencnek és a szocialistáknak.

Beszélt a Szeviép-ügyről is, úgy fogalmazva: ebben a szintén „a szocialistákhoz vezető korrupciós ügyben” több mint 11 milliárd forint kár keletkezett, több száz vállalkozót tettek tönkre azzal, hogy a mai napig nem fizették ki őket.

Az ügyben a szálak két MSZP-s politikushoz – Botka Lászlóhoz és Ujhelyi Istvánhoz – vezetnek – mondta Budai Gyula.

A 2010-es választás előtt milliós nagyságrendben talicskázták ki a pénzt a Szeviépből és juttatták valószínűleg az MSZP pártkasszájába

– tette hozzá.

A politikus kitért továbbá a 4-es metró beruházására, amelyről azt mondta:

a projekt összegének egyharmadát elcsalták, és e mögött az ügy mögött is megtalálható Gyurcsány Ferenc, a szocialista párt és a volt SZDSZ-es vezetés.

A Jobbik és a baloldal esetleges választási együttműködését firtató kérdésre azt felelte: „ami összetartozik, az összenő”. A Momentum plakátjainak letépésére pedig úgy reagált: „az biztos, hogy nem én voltam”.

Egyebekben azt javasolta, tegyen feljelentést az ellenzéki párt.

 

(magyaridok.hu)

Fullba tolja a kretént – Bella Levente szerint „roppant mód ízléstelen” a kereszt

A német iskolában már 90-100%-ban migránsok tanulnak!