in , ,

A német iskolában már 90-100%-ban migránsok tanulnak!

Ez totál agyhalál

Megdöbbentő dolgokról mesélt egy német tanárnő a migránsok kapcsán

 

 

Egy német nagyváros migránsok lakta környékén dolgozik a tanárnő, aki áldatlan állapotokról számolt be, és ez még csak a finomabb megfogalmazás.

A Die Weltnek írt levelében mesélt a migráció okozta katasztrofális körülményekről Ingrid König általános iskolai tanár, aki Frankfurtban tanít. Mint mondta, iskolája egy szegény környéken található, amelyet egy vasút és egy főút zár körbe. A környék gazdaságilag igen elkeserítő állapotban van, gyakorlatilag nincs olyan befektető, aki ebbe a negyedbe hozná a pénzét.

A kép illusztráció.

Ennek következtében a városrészben elképesztő mértékben megnőtt a migránsok száma. Olyannyira, hogy König iskolájában egy osztály már 90 vagy akár 100 százalékban migránsgyerekekből áll. Ez pedig óriási hatással van a tanárnők munkájára: mint ahogy azt König ismerteti, tanított már külföldi nemzetiségűeket, köztük jugoszláv, lengyel, román, orosz bevándorlókat.

A tanárnő szerint a mostani, Szíriából és Afganisztánból érkezett migránsokat azonban össze sem lehet hasonlítani az európai bevándorlókkal.
Tapasztalatai szerint a migránsválság során érkezett emberek több évvel vannak lemaradva az európai bevándorlóktól tanulási készségek terén, ennek pedig elsődleges oka az iszlám radikalizáció.

A német integrációs törekvések kudarca, valamint a nyelvi akadályok mellett, a tanárnő szerint problémát okoz az is, hogy a migránsgyerekek otthoni környezete sem épp megfelelő: semmilyen motivációt nem látnak arra, hogy tanuljanak, és egyszer sem hallják szüleiktől azt, hogy a tanárokat tisztelni kell.

 

(Forisek Ádám, 888.hu)

Ez ma a baloldal: Szeviép, 11 milliárd. Czeglédy, 3 milliárd. 4-es metró, 167 milliárd

(Videó) Olyat csinál a Rubik kockával, amit senki a Világon!