in ,

Ez ma a baloldal: Józsefváros két momentumos képviselője meggyalázta Wittner Mária emlékét – Az egyik szarvas koppány bendegúz

Eddig sem vártunk sokat a Momemtum képviselőitől, akármelyikőjükről is legyen szó,

Eddig sem vártunk sokat a Momemtum képviselőitől, akármelyikőjükről is legyen szó, de Józsefváros két díszpintye, nevezetesen a fideszeseseket lámpavasra kívánó Szarvas Koppány Bendegúz és tettestársa, Hermann György most igazán magasra tette fel az aljasság mércéjét. Ők ugyanis úgy gondolták, hogy az ’56-os szabadságharcos, Wittner Mária, aki egyébként a kerület díszpolgára is, nem érdemel meg egy egyperces néma csendes felállást, ezért inkább a képviselő-testületi ülés ezen részét ők kihagyták.

Az esetről egy hosszú posztban számolt be Szarvas Koppány Bendegúz, aki megmagyarázta, hogy miért voltak ekkora taplók. Mint írja:

Az 1956-os tevékenysége és az utána viselt meghurcolása megkérőjelezhetetlenül méltóvá teszi, miközben a Magyar Gárda melletti tevékenysége (annak a Magyar Gárdának, ami például a végül terrortámadásban végződő cigányellenes uszításnak is lelkes eszköze volt) megkérdőjelezhetetlenül méltatlanná.

 

Ezért a Momentum patkánykülönítménye – ahogyan a kontra.hu szerzője fogalmazott nagyon találóan – nem mentek el a testületi ülés kezdésére, mivel ekkor kellett volna egy percig csendben állva megemlékezni Wittner Máriáról. Arról persze nem lamentál a két nagyokos, hogy ha a Magyar Gárda azzal foglalkozna, amiért a kezdetek kezdetén életre hívták, ma a nyócker egy élhető városrész lenne – állapítja meg a portál. Nekünk pedig Wittner Mária azon bölcsessége jut eszünkbe a két momentumos “keményfiú” tettéről, amit egy korábbi interjúja során mondott, miszerint:

Nem gyűlölöm a kommunistákat. Undorodom tőlük.

 

(pestisracok.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Akkor most hozunk egy kávét: Gyurcsányék végleg kiherélik az MSZP-t, több politikust is átcsábíthatnak

Disz iz a fáking idijot! Kamu Geri: rájtvíng populizm ding….dingvisiz… – Videó