in ,

Akkor most hozunk egy kávét: Gyurcsányék végleg kiherélik az MSZP-t, több politikust is átcsábíthatnak

A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint Gyurcsányné árékkormánya, a 2024-es EP- és önkormányzati választásra átcsábíthatja a többi baloldali párt, elsősorban az MSZP még használható politikusait

 

A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint Gyurcsányné árékkormánya, a 2024-es EP- és önkormányzati választásra átcsábíthatja a többi baloldali párt, elsősorban az MSZP még használható politikusait.

Kiszelly Zoltán a Magyar Nemzetnek nyilatkozva hozzátette, A DK abban reménykedik, hogy a politikusokkal támogatók, azaz szavazók is átcsábulnak a párhoz.
Kiszelly Zoltán szerint árulkodó, hogy például Ujhelyi István milyen lelkesen üdvözölte az árnyákkormányt, az ATV-ben pedig arról beszélt, hogy a jelenlegi működési logika és belső struktúra mellett nehezen tudja elképzelni a jövőjét az MSZP-ben. Kiemelte ugyanakkor, ez egyfajta előre menekülés, amivel Gyurcsány Ferencék meg akarják erősíteni vezető pozíciójukat a baloldalon a 2024-es EP-választásra. Ezzel kapcsolatban már közölték is, hogy nem lesz közös lista, önállóan indulnak. Így az MSZP nem, de a mandátumáért küzdő Ujhelyi István szinte biztosan tárgyalni fog a DK-val.

A Magyar Nemzet felidézi, az elmúlt időszakban számos MSZP-s politikus lépett át a Gyurcsány-pártba, mert jövőjüket ott látták biztosítottnak. Közéjük tartozik Szaniszló Sándor XVIII. kerületi és Kiss László óbudai polgármester, akiket később követett Trippon Norbert újpesti alpolgármester és Farkas István, valamint Szabó Gábor önkormányzati képviselő is. Szintén átlépett a DK-ba Molnár Gyula, az MSZP egykori elnöke, de ugyancsak Gyurcsány Ferencéket választotta tavaly Kazincbarcika korábbi szocialista alpolgármestere, Klimon István is.

 

(pestisracok.hu)

 



 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Most mindenki ezen röhög – Végre kiderült Biden kivel fog kezet! Dobrevvel és az árnyékkormány tagjaival – Videó

Ez ma a baloldal: Józsefváros két momentumos képviselője meggyalázta Wittner Mária emlékét – Az egyik szarvas koppány bendegúz