in ,

EZ IGEN! – A BlowJobbik és a liberális Párbeszéd közös interjút adott, a koalíció is szóba került

Ez komoly!

A Jobbik és a liberális Párbeszéd közös interjút adott, a koalíció is szóba került

 

Közös interjút adott a Magyar Narancsnak egy Párbeszéd- és egy Jobbik-politikus nem sokkal azután, hogy a Jobbik végleg szakított a jobboldallal és betagozódott a gyurcsányi univerzumban keringő törpepártok sorába.

Alig néhány napja, hogy a Jobbik kivágta testéből a jobboldal utolsó maradványait Dúró Dóra, Toroczkai László és a többi kilépő személyében, máris közösen turnézott a Karácsony Gergely vezette Párbeszéddel. A Magyar Narancsnak adott interjúban elhangzik, hogy a párbeszédes Tordai Bence és a jobbikos Jakab Péter szerint „az igazságérzetük közös”.

Emellett szó esik a közös pontokról a két párt között.

Ilyen lehet a miskolci időközi önkormányzati választás és Erdei Sándor („Rokker Zsoltti”), akit az összes ellenzéki párt támogat. A jobbikos Jakab Péter emellett azt mondta, fontos az együttműködés, szerinte minimumcélok kellenek. Hangsúlyozta,

ha a Párbeszéd jó ügyet terjeszt például a Ház elé, megszavazzák.”

Ezt követően Tordai arról beszél, egy esetleges Fidesz-bukás esetén el tud képzelni egy nagykoalíciós kormányzást, amiben a Jobbik is benne van.

Hogy ez egy átmeneti vagy egy teljes ciklusra szól majd, nem tudhatom. De egy minimumprogramot meg kell tudnunk valósítani.”

Mint ismert, korábban beszámoltunk arról, hogy a Jobbik besegített volna a liberális Együttnek kifizetni a kampánytartozást. Ezt Toroczkai László volt jobbikos alelnök árulta el, aki azt is mondta, hajlandó bíróságra is menni ez ügyben, hogy bebizonyítsa igazát. Sneider Tamás elnök azóta nem tett jogi lépéseket.

(forrás: Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Olaszország tényleg bekeményített!

NEM STADION – Befejezték a dél-balatoni vasútvonal felújítását, szombattól csökken a menetidő