in ,

Ez hányás – Kamu Genyó megint nem Budapesttel foglalkozik, hanem politizál: „Arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának”

Mi közöd a kamarához, Geri?

Megszólalt a tehetségtelen és aljas főpolgármester:

 

„Arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának. Budapest vezetése továbbra is kiemelt partnerének tekinti az orvosok legjelentősebb szakmai érdekképviseletét, a Magyar Orvosi Kamarát.

A jövő leginkább az oktatásban és az egészségügyben dől el, az életünk minősége múlik a pedagógusok, az orvosok, az egészségügyben dolgozók munkáján. A kormány azonban harcban áll velük, most a Magyar Orvosi Kamara ellen indultak hadba. Hogy miért? Mert véleményük van, mert szót kérnek. Szót kérnek azért, hogy az egészségügyet, mindannyiunk közös ügyét ne titkos koncepciók forgassák fel, hanem legyen végre olyan szakmailag megalapozott rendezési terv, ami a hazai egészségügyet hosszabb távon vezeti a javulás irányába, mindezt korszerű minőségbiztosítás alapján.

Kulcskérdés ez abban az országban, ahol az egészségügyben dolgozók megbecsülésének hiánya, a szükséges döntések elmaradása immár a mindenkinek járó ellátás biztonságát veszélyezteti. Ezért a partnerség, a szakmai szervezetek bevonása a változásba nem csak az egészségügben dolgozók érdeke, hanem Magyarországé, benne Budapesté.”


Mi lenne, ha nem ugatnál bele mindenbe, ha nem politizálnál és helyette Budapesttel foglalkoznál? Ezért választott meg ez a szűk többség! Kretén.

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A V4 hamarosan új erőre kap, újra lesz egység! Mutatjuk, hogyan….

Ferit becsicskította a közmédia – MTVA: jogerősen hét pert veszített a Gyurcsány-párt a közmédiával szemben