in , ,

Tombol az EU diktatúra – Deutsch Tamás kritizálni mert, most ki akarják zárni a Néppártból

Az Európai Néppárt EP-frakciójában kezdeményezés indult Deutsch Tamás kizárására

Az Európai Néppárt EP-frakciójában kezdeményezés indult Deutsch Tamás kizárására az EP-képviselő egy nyilatkozata miatt, amiben Manfred Webert bírálta. A Fidesz-alapító Deutsch Tamás a Magyar Nemzetnek azt mondta: az ügy tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli büntetőmechanizmusra.

Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának.Ilyen, ha az ember kiáll a szabadságért és a hazájáért. Amennyiben valóban létezik ilyen kizárási kezdeményezés, akkor az viccnek is durva és tökéletesen megmutatja, miért kell minden eszközzel elutasítani a készülő büntetőmechanizmust. Ugyanazt akarják ugyanis csinálni majd Magyarország ellen, amit most néhányan ellenem terveznek. Politikai okokból büntetnének

– fogalmazott Deutsch Tamás a Magyar Nemzetnek azzal kapcsolatban, hogy az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában kezdeményezés indult a Fidesz-KDNP delegációvezetőjének kizárására. Deutsch Tamás a közelmúltban a brüsszeli politikai büntetőmechanizmus kapvcsán azt mondta, a Gestapo és az ÁVH is azt mondta, ami most a tervezett mechanizmussal kapcsolatban rendszeresen elhangzik: akinek nincs takargatnivalója, annak nincs félnivalója. Ám nagyon is jól emlékszünk arra, hogy a valóságban önkényes politikai döntések alapján bárkit, bármikor, bármiért meg lehetett büntetni.

 

Deutsch újabb POLITIKAI FENYEGETÉSNEK TARTJA A KIZÁRÁSI KEZDEMÉNYEZÉST, AMI SZERINTE KIMERÍTI A POLITIKAI CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK FOGALMÁT.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője lapunknak nyilatkozva emlékeztetett arra is, hogy a tavasszal épp Donald Tusk, a pártcsalád elnöke volt az, aki egyenesen lenácizta Orbán Viktort.

Az Európai Néppárt elnöke tehát durván és személyében támadhat valakit, lenácizhatja az egyik tagpárt elnökét, egy uniós ország miniszterelnökét? Amikor pedig határozottan tiltakoztunk a durva támadás ellen, többen még méltatlankodva nekünk is rontottak a frakcióban. Én sosem intéztem személyes támadást egyetlen párttársam ellen sem, egy tervezett eljárásrendet kritizáltam– húzta alá a politikus.

 

 

 

Kijelentette:Szomorú, ha az Európai Néppárton belül politikai retorzió fenyegethet, mert szabadon elmondod és határozottan képviseled az álláspontodat. 

Deutsch Tamás szerint a kizárási kezdeményezés, amiről december 9-én szavazhatnak brüsszeli bosszú.

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ez az érdekes, nem a Szájer! Újabb terrortámadás! Gyalogosok közé hajtott egy autós egy németországi városban: ketten meghaltak – Videó

Vége! A kormány megtiltotta, hogy az ellenzéki önkormányzatok 2021-ben adót emelhessenek!