in ,

“Ez a mi földünk, aki mecseteket akar építeni, az menjen Szaúd-Arábiába” – Nézze meg Geert Wilders budapesti előadását!

Petőfi Sándor Nemzeti dalának legfontosabb részletét, a rabok legyünk, vagy szabadok strófát magyarul szavalta el Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője pénteki budapesti könyvbemutatóján

Petőfi Sándor Nemzeti dalának legfontosabb részletét, a rabok legyünk, vagy szabadok strófát magyarul szavalta el Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője pénteki budapesti könyvbemutatóján, amelyet a PestiSrácok.hu élőben közvetített. Geert Wilders előadását a PestiSrácok.hu Youtube-csatornájára is feltöltöttük, így most megnézheti, Wilders mit mondott az iszlámról, a migránsok térhódításáról, Európa jövőjéről és Magyarországról.

Wilders nyomatékosította, nem hátrálhatunk meg, a migrációt meg kell állítani és aki mecseteket szeretne látni, az menjen Szaúd-Arábiába. Wilders nagyra értékeli a magyar kormány politikáját, szerinte a kereszténység és jövőnk érdekében, védelmében Európának is azt az utat kellene járnia, mint Magyarországnak.

Wilders nagyra tartja a magyarokat, emellett pedig az egyik legnagyobb támogatója a magyar kormány migrációs politikájának. A holland politikus évek óta a legszigorúbb menedékházakban él feleségével, mert az ellenségei (akik akadnak bőven) attól sem riadnának vissza, hogy meggyilkolják. Wilders legújabb „Halállistán” című könyvében úgy jellemzi az iszlámot, mint egy politikai ideológiát, amely nem az átlag, „moderált” muszlim emberről szól, hanem valami olyasmiről, mint a kommunizmus, vagy a fasizmus, annak ellenére, hogy vallásnak hirdeti magát.

 Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Operatőr: Tihanyi Rita/PS

 

(forrás: Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

A cseh elnök, aki magasról tesz Brüsszelre

Vona mint kormányváltó erő